4. dubna 2012

New in - Avon tužky na oči

Krásný xxx!
Odpočineme si trochu od té záplavy Oriflame výrobků, které recenzuji (holt jsem kosmetický poradce v Oriflame a tak této kosmetiky mám nejvíc) a přejdeme ke konkurenci - Avonu. V mém poslední nákupu se mimo jiné objevily dvě tužky na oči (akce 2 za cenu 119 Kč) - Gelové oční linky v tužce a obyčejnou tužku na oči.
Supershock gelová oční tužka
(odstín black)

O této tužce jsem se dozvěděla díky Youtube a make-up tutoriálům, kde tužku vychvalovali. Tužka se od klasických očních tužek liší svojí konzistencí a hlavně pigmentací. Jelikož již v názvu je uvedeno slůvko gelová, můžete očekávat větší měkkost a hlavně silnější pigmentaci a výdrž. Všechno z toho můžu potvrdit, je to opravdu velice skvělá tužka, velmi výrazná a sama s ní mám trochu problémy co se nanášení týče, když si nepřeji vyloženě výraznou oční linku - s touto tužkou to jde jen těžko, je opravdu hodně černá :) Díky gelovému složení vydrží na místě hrozně dlouho (celý den bez hnutí). Jedinou "nevýhodou" může být fakt, že po nanesení rychle uschne a už s ní nic neuděláte - to je samozřejmě správně a jenom dobře, ale když si z této tužky chcete udělat základ na černé kouřové líčení, musíte se štětečkem pracovat sakra rychle, než to celé zaschne :)

Ale jinak si nemohu tužku vynachválit, pokud hledáte tužku, která je opravdu černá, velmi měkká a vydrží opravdu dlouho, tato je perfektní.

Moje hodnocení: 10/10

Zde vidíte rozdíl v pigmentaci, supershock je opravdu "šokující" a dokonce drží natolik, že se hůře odličuje :)

Glimmerstick oční tužka
(odstín cosmic brown)

Na denní líčení s prostě černá tužka nehodí, pokud tedy nejste černoška nebo hodně tmavá od přírody, je prostě moc tvrdá a nepřirozená. Pokud ale chcete použít na denní líčení tužku pro zvýraznění řas či orámování očí, hnědá je perfektní varianta. Nikdy jsem hnědou tužku na oči neměla a jelikož jsem nedávno přišla na kouzlo rychlého líčení za pomocí tužek na oči (zvlášť ráno se mi to už několikrát vyplatilo), koupila jsem si tuto tužku a jsem poměrně spokojená. Je to druh tzv. samo-ořezávací tužky, takže je mnohem měkčí než klasická tužka a lépe se s ní pracuje. Pigmentace je podle mě dobrá, není to přehnané a přitom máte pořád pod kontrolou, zda je líčení přirozené - je jednodušší přidávat, než ubírat.

Moje hodnocení: 10/10


A co vy, máte nějakou zkušenost s tužkami od Avonu? Jste s nimi spokojené?

1 komentář :

  1. ta černá gelová vypadá opravdu dobře!:) jen škoda, že se k ní tedka asi nedostanu:/ a hnědou tužku, tu bych si měla taky pořídit.. ta mi ještě chybí:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)