9. května 2012

Šampon na mastné vlasy - Oriflame

Pěkné ráno!
Dnes jsem si pro vás připravila krátkou recenzi o šamponu na mastné vlasy od Oriflame, který jsem cca měsíc používala a přináším mé poznámky:


Výrobce uvádí: Vyrovnávající šampón s komplexem VitaPure a mentolem zbavuje vlasy přebytečného mazu a zachovává jejich zdravou rovnováhu. Hydratační a revitalizační receptura pro zdravé, svěží a vyrovnané vlasy od kořínků ke konečkům. 250  ml

 doporučená cena: 119,-
obsah: 250 / 400 ml (normální / maxi balení)
kde ho koupíte: u každé Kosmetické poradkyně Oriflame

Šamponům od Oriflame jsem se dlouho vyhýbala jako čert kříži, jelikož mi v minulosti způsobily vysušenou pokožku a lupy (pro info, jednalo se o šampon a kondicionér s vůní kokosu). Toto maxi balení šamponu jsem si mohla objednat za velmi slušnou cenu (tuším 99,- včetně ještě jednoho výrobku) místo placení poštovného při objednávce, tak jsem ho zkusila. A překvapivě mi nedělá problémy, naopak si díky němu nemusím umývat vlasy každé tři dny jako předtím :)

Takže v bodech:
- velké balení (klasické balení má 250 ml, já mám maxi balení 400 ml)
- příjemně a přitom nevtíravě voní
- moc nepění (oproti např. Garnier nebo Nivea)
- jde jednoduše spláchnout a vlasy jsou čisté

Prakticky mu nemám co vytknout, Oriflame evidetně zapracoval na složení jejich šamponů a jejich řada Hair X obsahuje mnoho druhů šamponů pro vlasy - kliknutím na Hair X se dostanete na kompletní výpis všech výrobků této řady.

Moje hodnocení: 10/10

3 komentáře :

  1. Já mám skvělou zkušenost s tím objemovým od hair x :) mám i kondicionér nebo co to je a je to vážně paráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám mastné vlasy,takže ho možná vazkouším.

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaký pořádný šampón na mastné vlasy by se mi hodil. Docela na tento problém trpím a najít kvalitní a účinný šampón je docela těžké. Značku Oriflame znám, ale nikdy jsem tam nic nekupovala, ale hodnocení je pěkné, asi ho vyzkouším. Jelikož mám blond vlasy tak po umytí používám ještě fialový šampón , který dodává barvě chladný odstín.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)