2. července 2012

Sbírka laků Essence, Catrice, Avon

Krásné ráno přeji!
Léto máme v plném proudu, školáci mají dva měsíce prázdnin, teplo způsobuje lepší náladu a většina žen a dívek se konečně nebojí barev :) Dnes jsem si připravila takový spíš random článek hlavně s fotkami, chtěla bych se podělit o moje aktualizované sbírky laků značek Essence, Catrice a Avon. Takže vzhůru do víru barev :)

- tyto minilaky mám ráda hned z několik důvodů - samozřejmě nízká cena (29,90 za jeden), spousta odstínů, a jejich malá velikost vhodná i na cestování. Co se kvality týče různí se to s každým odstínem, jeden mi vydrží bohatě skoro celý týden a druhý se třetí den odloupává, v průměru ale 4 dny vydrží :)


- tyto laky jsou v klasické velikosti, stojí 69,- a Catrice nabízí velikou škálu skvělých odstínů. Někde jsem četla, že Catrice dost často vyrábí poměrně věrné napodobeniny odstínů drahých značek, což sice pro mě nic moc neznamená, ale pro někoho to může být plus :) Výdrž jejich laků je na mých nehtech úžasná, bohatě 5 dní i více, také záleží na odstínu.


- na laky od Avonu jsem přišla poměrně nedávno a celkem si mě získaly. Na rozdíl od Oriflame se nebojí nabízet i netradiční a pěkné odstíny, teď na léto nabízí několik přímo letních barev. Cena vzhledem ke kvalitě není úplně dle mého gusta (139,-), ale snad v každém katalogu je na ně akce, takže to jde. Laky jsou poměrně dost řídké, ale vydrží - v klidu i 4 dny.

3 komentáře :

  1. catrice je veľmi dobrá značka lakov a dlho vydrží na nechtoch :-)
    a neviem prečo ale od Avon-u mi vydržal nailwear pro 7 dní! bez jedniného odlúpnutia.. ale potom už ten nailwear pro+ len nejaké 3-4 dni..
    abeilleslife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná sbírka :) Laky od Essence, Catrice i z Avonu jsou mými favority :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taková sbírka! :) Laky od essence mám taky ráda a od catrice chci nějaký vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)