12. listopadu 2012

Oční krém Optimals Skin - Oriflame

Krásné ráno!
Oční krémy jsou velmi důležitou součástí denní péče o pleť pokud se chcete alespoň částečně vyvarovat vrásek a "pytlů" pod očima. Denním používáním očního krému místo klasického krému na oční okolí vám v boji proti unaveným očím velmi pomůže. Trh je plný očních krémů různých cenových relací a značek, takže je velmi těžké si vybrat "ten správný". Jelikož každému sedí něco jiného, asi vám nezbude nic jiného, než si přečíst pár recenzí a poté vybrat dle svého uvážení. Pokud bude krém sedět, vaše oči vám budou vděčné a v pozdním věku tuto péči velmi oceníte. Sama už mám doma oční krém od Oriflame z řady Oxygen Boost, ale tato řada Optimals mě velmi zaujala svěží vůni a příslibem rozjasněné pleti.




Co píše výrobce: Speciálně vyvinutý oční krém s hydratačním a ochranným vitaminem C, částečky odrážejícími světlo a minerály. Přirozeně projasní pleť kolem očí a dodá jí zdravý barevný tón.


Obsah: 15 ml
Cena: 249 Kč
Kde ho zakoupíte: u každého kosmetického poradce Oriflame
Moje poznatky v bodech: 
- praktické balení s tenkým aplikátorem, což vám umožní precizní a hygienickou aplikaci (nemusíte do kalíšku dávat prst a tím krém kontaminovat)
-  jemná vůně, která není nijak silná
- krém má gelovitou konzistenci, takže se velmi rychle vpije do pleti a dobře se s ním pracuje
- okolí očí je hydratované a oči působí svěžeji



1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)