31. prosince 2012

Winterlicious TAG

Krásné Silvestrové ráno!
Dnes mám pro vás krátký článeček s 12 otázkami o zimě a Vánocích. Jedná se o řetězový TAG, který se mi celkem líbí a vy se tak můžete pobavit u mých odpovědí a třeba se dozvíte něco nového :)
Otázky:

1) Oblíbený zimní odstín laku na nehty? 

- na Štědrý den jsem měla odstín Cherry Jubilee od Avonu, během Vánoc a zimy ráda používám klasické červené odstíny. Ale když si chci "zablbnout", ráda nosím klasický bílý lak a na něm jakékoliv malůvky, které mě napadnou (oblíbený bílý lak je momentálně 470 Snow Motion! od Catrice)

2) Oblíbený zimní produkt na rty?
- během zimy dávám přednost balzámům na rty, momentálně jsem se zamilovala do obyčejného balzámu od Oriflame pure nature s extrakty z Aloe vera a arniky nebo Incredi balm taktéž od Oriflame. Na Štědrý večer zvítězila moje nejnovější rtěnka od Catrice Ultimate colour 160 Tell Me A Berry-tale.


3) Nejoblíbenější kousek zimního oblečení?
- moje ponožky s panem Perníčkem z Dorothy Perkins :)

4) Nejoblíbenější zimní doplněk k oblečení?
- moje vlastnoručně vyrobená čepice a nekonečná šála ze svetru v červené barvě


5) Oblíbená zimní vůně / svíčka?

- moje klasika je vanilka, tu prostě zbožňuji. Mám doma dvě svíčky z IKEA s vůní vanilky a cukroví, ale nejsou nijak extra cítit při zapálení

6) Oblíbený zimní nápoj?

- letos jsme koupili vynikající smetanovo-kávový likér, jinak asi klasický zelený čaj ;)

7) Nejoblíbenější zimní / Vánoční film?
- Grinch s Jimmem Carey a Sám Doma :)

8) Oblíbená Vánoční píseň?
- na Vánoční písničky moc nejsem, takže nemám žádnou oblíbenou

9) Oblíbené vánoční cukroví / jídlo?

- zbožňuji bramborový salát se zakysanou smetanou, který dělá můj manžel, z cukroví asi pusinky a kokosový kmen :)

10) Letošní nejoblíbenější Vánoční výzdoba?
- mám obrovskou radost z našeho stromečku - i když je plastový, je krásně bohatý a vydrží nám spoustu let, navíc letos jsme ho vyzdobili pěkně ve dvou odstínech - fialková a stříbrná


11) Co se nachází na vrcholku tvého zimního seznamu přání?

- na Vánoce jsem dostala Amazon Kindle, který byl na seznamu dlouho, po Vánocích k narozeninám dostanu kapesní foťák Canon IXUS 220 HS alias Canon PowerShot ELPH 300 HS a z kosmetiky je na prvním místě momentálně paletka od firmy Inglot :)

12) Jaké jsou tvé plány na letošní období Vánoc?
- klasika - Štědrý večer jsme strávili s mými rodiči, první svátek vánoční u jedné babičky a na druhý svátek přijdou druzí prarodiče, chtěli jsme jít letos na tradiční procházku se psem, ale bylo takové náledí, že jsme se rozhodli v zájmu zdraví radši koukat na televizi :)

Tak to je vše, doufám, že se vám tento tag líbil a třeba si ho zkusíte zodpovědět na svých blozích nebo jen tak pro legraci doma :) Pokud chcete, označuji tímto všechny mé čtenáře, kteří chtějí tento tag odpovědět :)

Přeji krásný konec roku 2012 a ještě úspěšnější rok 2013!

2 komentáře :

  1. Parádní:) Vim že je ted už asi pozdě no:D Ale chtěla jsem ten TAG natočit a nemohla jsem ho najít:D Konečně moc děkuji že si ho sem dala:) Máš krásný obrázky u toho:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)