11. února 2013

Lak na nehty nailwear pro odstín Decadence - Avon

Krásné ráno!
Opět jsem si zakoupila další odstín laku na nehty nailwear pro od Avonu, další příspěvek do mé sbírky je odstín Decadence.
Určitě víte, že jsem milovník fialové barvy a tak i přesto, že mám už několik různých odstínů fialových laků, neodolala jsem a zakoupila další :) Tento odstín je velmi pěkný, obsahuje modro-fialový shimmer, takže na slunci se lak krásně třpytí.


Obsah: 12 ml
Cena: 149,- (doporučuji počkat na akce)
Kde ho zakoupíte: u každé Avon Lady
Hodnocení v bodech:
- lak je tekutější, ale neroztéká se nekontrolovatelně po nehtech
- štětec je tenčí, dobře se s ním pracuje
- odstín je opravdu krásný, tekutina obsahuje spoustu maličkatých třpytek, které odrážejí světlo do modrých odstínů, rozhodně to není nudná fialová bez nápadu :)
- výdrž je průměrná, cca 4 dny (hodně záleží na podlaku/nadlaku a jak moc budete nehty namáhat)



6 komentářů :

  1. Já avon moc nemusím...
    Je ty máš ty umělé nehty?A máš k nim i takový ten prst? Já to tiž jo,ale už mi došly ty nehty a nevím kde bych je sehnala.Odkud je máš prosím ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsem si balíček tuším 100 kusů na Aukru, ten prst k tomu nemám, nalepila jsem si je na špejle :)

      Vymazat
    2. Aha a ty nehty byly všechny stejně velké nebo každý jiná velikost?
      Já bych postřebovala ty stejně velké.Já jsem ten prst dostala a u toho byl i balíček nehtů a na něm nálepka s číslem 4 a to je všechno,takže nevím,odyku jsou...

      Vymazat
    3. Byly to různé velikosti, byla to vlastně sada klasických tipů na dělání umělých nehtů, tam musí být různé velikosti. Ale předpokládám, že se i na tom Aukru dají sehnat stejně velké, já jsem si je kupovala jako doplněk objednávky při nákupu zdobicích per.

      Vymazat
  2. Už jsem si prošla úplně celý tvůj blog a je vážně úžasný!Přečetla jsem si všechny články a ikdyž jsem ke všem nedala komentář,tak se mi moc líbily.Klidně bych napsala dlouhé komentáře ke každému článku,ale bohužel to zabírá docela dost času.
    Našla jsem tady články a recenze o výrobcích,které mám doma,o výrobcích na které jsem dlouho hledala hodnocení nebo recenzi a o plno výrobcích z oriflamu,o kterých si moc ráda čtu!
    Máš prostě úžasné články a blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mnohokrát, to je i záměr tohoto blogu - informovat o co největším počtu výrobků tak, abych třeba pomohla někomu se rozhodnout pro nebo proti koupi :)

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)