19. dubna 2013

New in: Real Technique kosmetické štetce

Krásné ráno!
Tak jsem se konečně dočkala a udělala si radost - díky náhodě jsem zjistila, že na moješminky.cz objednali kosmetické štětce Real Technique a čekají na naskladnění. Tak jsem si počkala a objednala je - a tady jsou krasavci :)


 Ti z vás, kteří sledují můj blog delší dobu, již asi ví, že jsem po štetcích od Real Technique toužila poměrně dlouhou dobu a snad v každém seznamu přání jsem je měla. Jak jsem psala výše, díky facebookové stránce Moješminky.cz jsem zjistila, že je nemusím kupovat nikde v zahraničí, ale rovnou u nás a za cenu, která byla téměř srovnatelná se zahraničím - moješminky.cz nemají poštovné, takže nebyl důvod do toho nejít. 

Musím říct, že nyní nechápu, proč jsem si z Moješminky nic nekoupila už dřív, protože jsem s nimi byla naprosto spokojená - objednávka byla hrozně rychle vyřízena a zboží přišlo během 3 dní, což je naprostá paráda. Navíc jsem dostala pár vzorků pigmentů Barry M a na sáčku bylo ručně psané přání hezkého dne, což je detail, který potěší :)


A teď ke štětcům - koupila jsem si dva - všude oslavovaný stippling brush a blush brush. Stippling brush mě stál 359,- a blush brush 329,-. Štětce už na první pohled jsou velmi kvalitní, přišly každý v plastovém balení. Štětiny jsou plastové, neuvěřitelně jemné a přitom drží tvar - známka kvalitní práce. Ukazovala jsem je i mému manželovi, do jedné ruky dostal tyto RT štětce a do druhé moje štětce z Číny a i on poznal rozdíl :) Ještě jsem se s nimi nelíčila, nějak je nechci zašpinit :D



Nikdy jsem se moc na kvalitu štětců nekoukala, ale když už se mi do rukou dostaly kvalitnější štětce, byla jsem nucena přehodnotit svůj názor :)

Co vy, jaký máte názor na levné vs dražší stětce? Máte zkušenosti s Real technique?

1 komentář :

  1. Bohužel žádnou zkušenost nemám, ale vypadají parádně!
    Já mám štětce IS´Mine a jsem moc spokojená :-)
    GA o Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)