24. června 2013

Ladybox - květen 2013

Krásné ráno!
Omlouvám se za poměrně velké zpoždění co se recenze na květnový Ladybox, vzhledem k tomu, že nejspíše dnes už máte doma ten červnový, ale nějak nestíhám a navíc jsem chtěla trochu výrobky ozkoušet, než udělám recenzi. Takže - dnes tu máme článek na téma co bylo v květnovém Ladyboxu.
Květnový Ladybox byl zaměřen téměř výhradně na pečující kosmetiku - Výživná tvarohová maska s medem od české firmy Le Chaton vybraná speciálně podle typu vaší pleti (proto je velmi důležité vyplnit úvodní dotazník při registraci na Ladybox.cz ;)), kolagen speciál s elastinem od firmy Iven Cosmetics, Palmer's CBF Lotion parfémované pleťové mléko, Duck Island sprchový gel a pěna do koupele v jednom, Marvis pasta na zuby Classic Strong Mint a v mém případě legendární suchý šampon od firmy Lee Stafford. Jediným nepečujícím výrobkem jsou tekuté oční stíny od firmy Lambre, odstín jste si mohli vybrat podle svého vkusu a preferencí :) A podíváme se na jednotlivé výrobky...

LE CHATON VÝŽIVNÁ TVAROHOVÁ MASKA S MEDEM



Maska od české firmy, někdo ji označuje jako luxusnější verzi známé Ziaja. Do svých výrobků používají přírodní zdroje jako jsou kozí mléka a tvarohy a med, v případě této masky je to tvaroh a máslo z kozího mléka, včelí med a vitamín E. Maska je skvělá na regeneraci a uklidnění pleti, klidně i po náročném opalování, kterého si už konečně můžeme užít i u nás v ČR. Nesmí vás překvapit její konzistence, je trochu tekutější a může obsahovat drobné částečky tvarohu - nemusíte se bát, je to naprosto normální a nesnižuje to kvalitu masky. Co vás ještě může trochu zarazit je typická vůně kozího mléka, kterou někdo nesnáší, je pravda že ačkoliv mně osobně kozí mléko ani sýr nevadí, vůně masky není úplně 100% podle mého gusta.

Použití (zdroj Ladybox): Aplikujte na čistou pleť dle potřeby, nechte působit cca 20 minut a poté jemně setřete nevstřebané zbytky. Masku můžete využít i při hydrataci krku a dekoltu nebo po opalování.

 

DUCK ISLAND BATH FOAM & SHOWER GEL MANDARIN & BERGAMOT

 

Sprchový gel a pěna do koupele v klasickém balení, které můžete nalézt v téměř každém luxusnějším hotelu ve Velké Británii - což bohužel znamená, že ho normálně nezakoupíte. Proto je Ladybox excelentní možností, jak zkusit něco, k čemu se asi normálně nedostanete. Varianta s mandarinkou a bergamontem je příjemná a uvolňující vůně, malinko mi to připomíná jeden prostředek na nádobí :) Velikost tak akorát na jedno použití, ještě jsem ho nezkoušela, jsem zvědavá, jak nadšená z něj budu, jelikož vypadá velmi luxusně a měl by dodat hydrataci a pěkně uvolnit tělo i mysl. Jako maličký bonus je i vtipné balení s pelikánem nejen na balení, ale i na víčku :)



IVEN COSMETICS LUXURY LINE COLLAGEN SPECIÁL S ELASTINEM

 

Poměrně velký vzorek (10 ml) luxusní kosmetiky vždy potěší - zvlášť když je to čistý kolagen s elastinem, perfektní pro vysokou hydrataci a posílení pružnosti pleti. Rovnou se přiznám, že mě Iven Cosmetics absolutně dostali - výrobek naprosto luxusně voní, mohla bych ho s sebou nosit celý den a čuchat ke kelímku jako nějaký feťák :D Kolagen je gelovitý, velmi lehounký, během několika sekund se vstřebá a ihned můžete cítit, jak je vaše pleť "napitá" :) Nevýhodou pro asi většinu z nás je pořizovací cena plného balení - za 50 ml 1150 Kč je na mě daleko za hranicí. Ještě jeden tip na použití z Ladyboxu - kolagen nepoužívejte samostatně, ale naneste na vyčištěnou pleť a na kolagen poté klasický krém - díky tomu zůstane voda v pleti.


LEE STAFFORD SUCHÝ ŠAMPON

 

Jsem moc ráda, že jsem v mém Ladyboxu našla tento suchý šampon - slyšela jsem a četla o něm spousty pozitivních recenzí a po pár použití se do týmu pozitivních recenzí ráda připojím :) Cestovní velikost je perfektní do kabelky, kufru apod. Používá se jako jiné suché šampony ve spreji, takže protřepat a nanést na kořínky vlasů. Tento suchý šampon moc pěkně voní, nezanechává "křídový" pocit na vlasech a vlasům dodává kromě pocitu osvěžení také objem. Vzhledem k tomu, že jsem s šamponem tak spokojená, určitě si zakoupím další balení, kdyby bylo k dispozici zase to cestovní, brala bych ho také, pokud ne, koupím celé balení. Cena balení 150 ml je 295 Kč. Zakoupit ho můžete také na webu Ladybox.cz

PALMER'S CBF LOTION PARFÉMOVANÉ MLÉKO

 

Cestovní balení pleťového mléka z kakaového másla. Obsahuje také vitamín E, změkčuje a vyhlazuje suchou pokožku, také působí na regeneraci pleti, dle webu také sjednocuje odstín pleti a báječně funguje i na strie a jizvy. Mléko má poměrně hustou konzistenci, má silnou ale přirozenou vůni kakaových bobů, do pleti či pokožky se rychle vstřebá a zanechává ji krásně hebkou. Vhodná i po opalování. Když mléko srovnám s jinými výrobky, které mám doma, je o level výše, opravdu pomáhá zjemnit pokožku a pocit vydrží, což se o spoustě mlék nedá říct ;) Cena za plné balení 250 ml je 145 Kč, za 400 ml 235 Kč, což je velmi příjemná cena v poměru s kvalitou.



LAMBRE TEKUTÉ OČNÍ STÍNY

odstín 06


 

Odstín stínů si mohl každý při objednávce vybrat, buď toto perleťové s odrazy do fialové barvy a nebo přirozenější do hněda. Já jsem zvolila perleťovou variantu. Stíny jsou krásně krémové, lehce se roztírají po očním víčku a překvapivě vydrží dlouho - typickou nevýhodou těchto tekutých stínů bývá právě poměrně krátká výdrž, ale tyto bez problémů vydržely celý cen (cca 10 hodin) a pořád vypadaly dobře. Doporučuji použít pěnový aplikátor na střed horního víčka a poté stíny precizněji rozetřít menším kosmetickým štětečkem, já jsem trochu s tím pěnovým aplikátorem bojovala, aby stíny vypadaly pěkně a přechody nebyly moc drsné. Cena plného balení, které bylo přidáno i do květnového Ladyboxu, je 139 Kč.



MARVIS PASTA NA ZUBY CLASSIC STRONG MINT

 

A jako poslední přichází na řadu pasta na zuby značky Marvis. Tu jedinou jsem ještě nezkoušela a to z toho důvodu, že si toto perfektní cestovní balení schovávám na dovolenou, na kterou pojedeme v červenci :) Takže potom mohu dát pořádný report, jak dopadla, ale i přesto, že je uzavřená, je cítit velmi příjemná a silná vůně máty, kterou mám moc ráda v případě past na zuby, tak doufám, že budu spokojená. Cena plného balení 75 ml je 215 Kč, což je poměrně vysoká částka za pastu, ale pasta je to kvalitní a někdo na pastách rozhodně nešetří :)


Favoritem květnového Ladybox byl v mém případě určitě kolagen od firmy Ivan Cosmetics - jaký byl vás favorit - či pokud Ladybox neobjednáváte, zaujal vás nějaký výrobek na základě fotek a popisu? :)

1 komentář :

  1. Moc hezky si to všechno sepsala :) mě by asi nejvíc zaujal ten suchý šampon, ať už vzhledem nebo využitím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)