3. června 2013

MeMeMe rtěnka - odstín Elektra

Krásné červnové ráno!
Je neuvěřitelné, jak rychle to letí :) Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na rtěnku od u nás méně známé značky MeMeMe. Upřímně mohu říct, že jsem o této značce neměla zrovna velké povědomí a získala jsem ji díky dubnovému Ladyboxu. Webové stránky Ladybox jsou také prozatím jediné, kde si můžete tuto rtěnku zakoupit. Ale skočíme rovnou k recenzi, určitě jste zvědaví, jak rtěnka vypadá a jak se mi zamlouvá :)

Hot Magenta (Elektra)


 

Obsah: 4 g
Cena: 259,-
Kde ji zakoupíte: na webu Ladybox.cz
Hodnocení a popis:
- Velmi výrazný odstín, rtěnka je velmi pigmentovaná, ale přitom se dá dobře korigovat, jak sytý výsledný odstín bude, takže se jí nemusí bát ani stydlivější dámy :)
- Díky bambusovému máslu a vitamínu E jsou rty vláčné a vyživené, rtěnka není na rtech "cítit", pěkně se spojí s pokožkou rtů a nefunguje jako nepřirozená vrstva
- Jelikož je dlouhotrvající jen tak se jí nezbavíte, vydrží i svačinku a pití
- Já jsem se do tohoto odstínu úplně zamilovala, sice mi asi týden trvalo, než jsem sebrala odvahu a vzala si ji do práce, ale jakmile jsem ji jedou použila, začala jsem ji nosit téměř denně - a setkala jsem se s pozitivními ohlasy ;)


  


Jste spíše příznivcem nude (přirozených odstínů) rtěnek nebo se rády odvážete a používáte výrazné rty? :)

3 komentáře :

  1. Wow tomu říkám barvička! Na denní nošení bych zvolila nějaký přirozenější barvičky, ovšem na nějakou akci bych se nebála sáhnout třeba po této ;)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem rozhodně příznivcem neutrálních odstínů..:) tahle barvička je pěkná, ale já bych ji asi nosit nemohla.. jinak MeMeMe mě čím dál tím víc překvapuje, že bych si snad taky něco pořídila?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ještě viděla spoustu dobrých ohlasů na jejich rozjasňovač, taky jsem nad ním přemýšlela :)

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)