10. června 2013

Oční stíny Very Me - Oriflame

Krásné ráno!
Dnes mám pro vás recenzi na krémové oční stíny z kolekce Very Me Night Fever. Dle Oriflame jsou skvělé na večerní líčení na party. Jak dopadly u mě? Čtěte dál ;)

Oční stíny Very Me Night Fever

odstíny Silver Glow, Black Ray



Výrobce uvádí: Božsky krémové černé a stříbrné stíny s magickou jinovatkou mikro třpytek. Super snadné roztírání zajistí krásné kouřové líčení plné třpytu! 
 Obsah: 1,6 g
Cena: 129,-
Hodnocení: 
- stíny mají krémové složení, tudíž nepráší a nevysypete si je do kabelky
- nanášet je můžete prstem i syntetickým štětcem
- pigmentace je poměrně dobrá, stříbrné stíny jsou metalické a dobře odrážejí světlo, černé nejsou úplně černo-černé, ale docela příjemně mě pigmentace překvapila (nečekala jsem takovou sytost)
- výdrž je bohužel poměrně slabá, vzhledem k tomu, že stíny nezaschnou, zůstávají pořád rozmazatelné, velmi rychle se slijí do vrásek na horním víčku. Nezkoušela jsem je s podkladovou bází, takže nemůžu potvrdit či vyvrátit, zda to pomůže, ale tuto negativní vlastnost má velké procento všech krémových očních stínů, není to tedy vyloženě vada, ale přirozená vlastnost stínů - musíte s tím prostě počítat.
- stíny ale poměrně fajn fungují jako podklad pro klasické práškové stíny - fungují jako pojidlo mezi víčkem a práškovým stínem, ten tak může ještě více vyniknout.
- Osobně jsem tyto stíny začala používat jako lehčí verzi gelových linek - za pomocí zkoseného štětce nanesu stíny podél horní linky řas a vytvořím tak pěknou a stále přirozenou linii zvýrazňující řasy. A když stíny nanesu tímto způsobem, bez problémů vydrží celý den - je to dobrá varianta klasických gelových linek, které mohou občas na denní líčení působit až moc výrazně.

Suma sumárum - pokud na ně narazíte v akci (momentálně je např. za 79,-), nemusíte se bát je koupit, nejsou tak hrozné, jak uvádí recenze na webu Oriflame - když budete počítat s tím, že kupujete krémové oční stíny, které nezasychají, tudíž se lehce rozmažou.



Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)