22. července 2013

Empties alias Spotřebované kosmetické výrobky: duben - červenec

Krásné ráno!
Začíná nám další týden a já jsem si pro vás připravila článek velmi oblíbený u zahraničních bloggerů a Youtuberů - Empties alias spotřebované kosmetické výrobky. Jedná se jednoduše a recenzi všech výrobků, které jste za poslední měsíc či jiné období úplně spotřebovali. Na rozdíl od klasických recenzí mají tyto své kouzlo v tom, že víte, že blogger/ Youtuber výrobek opravdu používal delší dobu a tak vám může upřímnější názor. Mám doma tolik kosmetiky, že je trochu nestíhám spotřebovávat a tak asi nebudete moci čekat každý měsíc nějakou spotřebovanou kosmetiku, ale pokusím se schovávat prázdné obaly a napsat článek. Tyto jsem nashromáždila za duben až červenec ;)


Výrobek: Body Sugar Scrub - Pomegranate
Výrobce: Freeman
Zakoupíte: drogerie Rossmann, hypermarket Kaufland
Jak jsem byla spokojená: Peeling je hrubší, krásně voní a pleť je po použití jemná a provoněná. Balení v tubě, která se dá dobře vymačkat, je velmi praktické, jen ta nálepka s českým popisem se loupá :)
Zakoupila bych si výrobek znovu: ano



Výrobek: Purifying tea tree & cucumber 2 v 1 cleanser and toner
Výrobce: Avon naturals
Zakoupíte: u Avon Lady
Jak jsem byla spokojená: Gel pěkně pění, pleť vyčistí a rovnou ztonizuje. Mám ráda vůni tea tree a spolu s okurkou je gel velmi osvěžující.
Zakoupila bych si výrobek znovu: ano

 Výrobek: Matující toner
Výrobce: Oriflame
Zakoupíte: u Oriflame kosmetické poradkyně
Jak jsem byla spokojená: Toner s krásnou jemnou vůní, vhodný pro mastnou/kombinovanou pleť. Měl by se používat každý večer po vyčištění pleti tak, aby stáhl póry. Také pomáhá zmatňovat pleť. Bohužel nemůžu potvrdit zmatňující efekt, jelikož jsem si žádné velké změny nevšimla.
Zakoupila bych si výrobek znovu: nejspíše ne

Výrobek: Smoothing Face Scrub - pleťový peeling
Výrobce: Oriflame Swedish Spa
Zakoupíte: u Oriflame kosmetické poradkyně
Jak jsem byla spokojená: Velmi jemný pleťový peeling, který krásně voní a díky tomu, že je jemný, nenaruší pokožku pleti. Moc se mi líbilo, jak byla pleť po použití jemná a nezčervenala. Řadu Swedish spa mám ráda celou, tento peeling je takovou třešničkou na dortu :)
Zakoupila bych si výrobek znovu: ano

Výrobek: Hydratující tělové sufflé
Výrobce: Oriflame Swedish Spa
Zakoupíte: u Oriflame kosmetické poradkyně
Jak jsem byla spokojená: Krásně vonící tělový krém s tradiční vůní, kterou mají všechny výrobky této řady. Trochu mi vadilo, že je v kelímku a musím ho nanášet tak, že nejdříve bořím prsty do výrobku - zkracuje to trvanlivost. Na druhou stranu výrobek vypotřebujete opravdu do poslední kapky :) Pokožka po nanesení a rychlém vstřebání je jemná a provoněná, vůně bohužel nevydrží moc dlouho.
Zakoupila bych si výrobek znovu: pravděpodobně ano


Výrobek: Tělové máslo s kakaem a jojobou
Výrobce: Wellness Beauty
Zakoupíte: drogerie Rossmann
Jak jsem byla spokojená: Velmi levné tělové máslo, které jsem si koupila díky obsahu kakaového másla. Nebylo špatné, ale vůně mi úplně nesedla. Nicméně konzistence másla byla velmi zajímavá, máslo se jednoduše nanášeno, trochu déle trvalo, než se vstřebalo, ale zanechalo na pokožce vrstvičku, která ji zjemnila a provonila. Pokusím se porozhlédnout, zda nenajdu v Rossmannu jiné vůně, protože kromě ní mi máslo vyhovovalo.
Zakoupila bych si výrobek znovu: nespíš ne, možná jinou vůni

Výrobek: Multi-regenerační krém
Výrobce: Swisso Logical
Zakoupíte: v e-shopu
Jak jsem byla spokojená: Měla jsem jen maličký vzorek, používala jsem krém na noc a byla moc spokojená. Bylo poznat, že se jedná o kvalitní (a drahou) kosmetiku, dokonce bych řekla, že se mi pleť trochu zlepšila při používání tohoto krému. Ale cena za celé balení mě zatím odrazuje od koupi, uvidíme časem nebo jestli objevím nějakou lepší cenu. :)
Zakoupila bych si výrobek znovu: při nižší ceně ano

Líbily by se vám pravidelné články na toto téma?

2 komentáře :

  1. Niektoré poznám a sú dobré :)

    GiveAway with Oasap.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/oasap-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ty krémy od oriflamu jsem chtěla vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)