30. srpna 2013

Antiperspirant pro ženy Rexona Maximum protection - sensitive dry

Krásné páteční ráno!
Nedávno běžela v televizi reklamní kampaň firmy Rexona na nové antiperspiranty pro ženy. Jako blogerka o kosmetice a také (bohužel) jedna z těch žen, které se dost potí, jsem se rozhodla tento výrobek vyzkoušet. Přesněji řečeno byl mi doporučen mojí mámou, která si ho zakoupila a pochvalovala. Na antiperspiranty jsem celkem pes, jelikož na mě jen tak nějaký nepůsobí, tak si přečtěte pod fotkou dál, zda tento prošel či nikoliv.



Obsah balení: 45 ml
Cena: 110,-
Kde ho zakoupíte: v jakékoliv drogerii nebo větším supermarketu
Hodnocení a moje poznatky o výrobku:
- Antiperspirant se vyrábí v několika variantách, já jsem si zakoupila variantu pro citlivou a suchou pokožku
- Konzistence antiperspirantu je kapku jiná než u jiných tuhých antiperspirantů, jedná se spíše o pastu, která je otáčením kolečka ve spodní části výrobku protlačená dírkami - v tom vidím výhodu vzhledem k tomu, že se vám antiperspirant nerozdrolí nebo nezlomí, když ho bude méně

- Vůně je poměrně dost intenzivní, svěží květinová a vydrží opravdu dlouho
- Musím uznat, že zatím funguje perfektně - dokonce i po sprchování je vůně i funkce stále výborná
- Zabraňuje pocení opravdu dobře, během celého dne v práci včetně cestování MHD jsem neměla mokré podpaží a o následném pachu už nemůže být ani řeč.
- Jako nevýhodu bych viděla poměrně vysokou cenu a také dost intenzivní vůni - kdo dává přednost spíše jemným nebo neparfémovaným antiperspirantům, bude ho neustálá vůně Rexony strašně štvát, nehledě na to, když se navoníte klasickým parfémem nebo toaletní vodou.




Máte s tímto antiperspirantem nějaké zkušenosti? Jaký je váš nejoblíbenější antiperspirant?

2 komentáře :

  1. Já tenhle antiperspirant dostala v jednom z beauty boxů (nevím jestli byl v Senza nebo Lady), zkusila jsem ho a zjistila, že mi naprosto vyhovuje. Taky se bohužel trošku víc potím a po tomhle nic. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super, konečně na trhu něco, co mi plně vyhovuje. A vzhledem k tomu, že je v nabídce více druhů, myslím, že si vybere skoro každý :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)