7. března 2014

Moje oblíbené kosmetické výrobky - únor 2014

Krásné páteční ráno!

Jelikož je začátek března, rozhodla jsem se opět přispět na blog článkem o mých oblíbených výrobcích za měsíc předchozí - tedy únor.

Dekorativní kosmetika


Oriflame mono oční stíny, odstín Asphal
- tyto oční stíny používám snad nejčastěji hned po řasence, vždy za pomocí zkoseného štětečku nanesu očními stíny tenkou linku podél horní linii řas - není to tak výrazné jako při gelových linek a hodí se tak lépe pro denní líčení.

Oriflame Studio Artist Loose Powder - transparent
- Poslední dobou když použiji klasický pudr s odstínem, na pleti trochu ztmavne a pak vypadá nepřirozeně. Tento práškový pudr sice není moc vhodný do kabelky a na cestování jako je tomu u kompaktních pudrů, ale vzhledem k tomu, že je průhledný, nijak nezmění odstín make-upu.

Dermacol longlasting lipstick, odstín 07
- Čím dál víc se ze mně stává fanoušek červených rtů a tato rtěnka od Dermacol má ten správný odstín bez fialového, růžového či hnědého podtónu, je tak vyloženě univerzální. Navíc je rtěnka dlouhotrvající, příjemná na rtech, zvládne bez problémů pití i jídlo a nepotřebuje úpravy.

Essence studio nails Better than gel nails top sealer high gloss
- Můj momentálně nejoblíbenější top coat lak, dodává vysoký lesk, ochrání barevný lak pod ním a prodlouží tak jeho trvanlivost. Dá se zakoupit v drogeriích Rossmann nebo dm, prostě všude tam, kde mají stojany se značkou essence.

Catrice better than false lashes
- Objemová řasenka od firmy Catrice, našla jsem ji v prosincové Ladybox krabičce a od té doby jsem si ji oblíbila. Dodá řasám objem a sytou černou barvu bez toho, že by vám slepila řasy - samozřejmě si musíte dávat trochu pozor a nenaplácat jí na řasy v jedné vrstvě moc ;o)

Oriflame Wonder colour lip liner, odstín Real red
- Tato konturovací tužka je v mých oblíbených za únor jako parťák rtěnky od Dermacol, dohromady totiž tvoří super pár a krásné rudé rty vám vydrží ještě déle.

Pečující kosmetika


Oriflame Pure nature organic - Tea tree & Rosemary purifying wash & tone gel
- Čistící gel 2 v jednom, kdy zároveň vyčistí pleť a tonizuje ji, takže nemusíte používat už toner navíc. Miluji vůni tea tree, mám pak ještě větší pocit čistoty a navíc na jakékoliv pupínky dělá blaho. Používám ho každý večer a s jeho pomocí se zbavím všech nečistot a make-upu. Pozor, nepoužívejte ho (jako všechny ostatní čistící gely) v okolí očí, může štípat.

Oriflame Milk & Honey gold - denní krém
- Řadu med a mléko má Oriflame už mnoho let, nejsem si jen jistá, zda kdy nabízeli i denní a noční krémy. Tento denní krém jsem si zakoupila před Vánocemi, ale začala ho používat až v lednu a jsem naprosto unesená - krásná jemná vůně, dobře se roztírá a vpíjí do pokožky a zanechává ji krásně jemnou.

Avon Little gold dress - parfémovaná voda
- Tuto parfémovanou vodu dostala na Vánoce od manžela a ačkoliv jsem se na ni z počátku moc netvářila, protože s vůněmi od Avonu nemám moc zkušeností, rychle jsem si ji zamilovala. Používám ji skoro denně, jedná se o jemnou květinovou vůni, která ovšem nemá takový ten sladký ocásek, který je občas pěkně protivný, naopak spíše se na konci trochu vyostřuje - nejsem moc dobrá v popisování vůní, takže jsem podváděla a koukla na internet: Hlava: mandarinka, broskvová šťáva, švestka; Srdce vůně: frézie, jasmín, gardénie; Spodní tóny: ambra, santalové dřevo, vanilka.

Oriflame beauty Lipspa therapy
- Balzám na rty, který jsem už určitě někdy v minulosti chválila, já ho mám už delší dobu, kdy nebyl jiný než transparentní, momentálně Oriflame nabízí hned několik odstínů, které dodají velmi jemnou barvu, nic křiklavého. Na tento balzám nedám dopustit, má velmi jemnou konzistenci, dobře se nanáší, vydrží na rtech a dobře je hydratuje. Má dvě složky, jedna dodává hydrataci a jedna jemný perleťový lesk, ale není to nic přehnaného, nebojte.

Oriflame Pure nature organic Tea tree & Rosemary purifying blemish solver
- Tyčinka s houbičkou na konci určená k nanesení přímo na postižené místo. Hojně ji využívám na občasné pupínky nejen na obličeji, místo desinfikuje a napomáhá hojení. Je to výrobek ze stejné řady jako mám čistící gel, takže jak je vidět, tato řada mi evidentně vyhovuje :o) U mě tato tyčinka funguje lépe než klasické gely s kyselinami, které na povrchu pupínku zaschnou, nevím čím to, ale je to tak :o)

A to je všechno, toto jsou mé oblíbené výrobky za měsíc únor, doufám, že se vám článek líbil a pokud vám jakkoliv pomůže např. s vybíráním nového čistícího gelu nebo rtěnky, budu jenom ráda :o)

Přeji krásný den!

3 komentáře :

  1. Barčo! Super! Chtěla jsem se zeptat... nechtěla bys točit videa?? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Dee - upřímně už delší dobu s tím koketuji, ale mám z toho trochu strach :o)

      Vymazat
  2. Tu tyčinku jsem si chtěla někdy kolem Vánoc koupit, ale už se neprodává :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)