26. května 2014

Ladybox květen 2014 - přehled výrobků

Krásné pondělní ráno!

Máme tu začátek nového týdne a já jsem si pro vás připravila článek s přehledem nejnovějšího Ladyboxu a mých krátkých komentářů k jednotlivým výrobkům. Pokud se vám obsah květnového Ladyboxu zalíbí, na webu ladybox.cz ho mají ještě stále v nabídce, tak neváhejte ;) Pojďme se tedy spolu virtuálně podívat do květnové krabičky krásy.

Tentokrát jsem měla štěstí, že malá spinká a tak vám mohu recenzi nabídnout opravdu za tepla, jelikož krabičku jsem dostala teprve v pátek. To sice znamená, že jsem neměla moc dlouhou dobu na vyzkoušení jednotlivých výrobků a jejich účinky, ale myslím si že i taková rychlá recenze prvních dojmů je dobrá a občas vypovídá o výrobku více, než bychom čekali :)

Ráda bych se předem omluvila za kvalitu některých fotek, krabičku jsem fotila na jiný fotoaparát než obvykle a pár fotek (zvlášť ty detailní) jsou trochu rozmazané, příště si na to musím dát větší pozor...

A takto už vypadala krabička po nedočkavém otevření, jako obvykle nahoře průvodní dopis a seznámení s výrobky v krabičce, krabička vystlaná papírovými konfetami a spousta výrobků čekajících na vyzkoušení.




A zde samotné výrobky. Byla jsem trochu překvapená z balení odličovacích tamponů, které mi padly do oka nejdříve vzhledem k velikosti, nicméně po prohlédnutí zbytku výrobků jsem začala být čím dál více nadšená.


Ziaja odličovač očí


Obsah: 120 ml (plné balení)
Cena: 60 Kč

- Velmi jemná neparfémovaná voda na odličování očí vhodná i pro nositele kontaktních čoček
- Udělala mu radost, jelikož mi pomalu dochází odličovač očí od Nivea. Jelikož není dvojsložková, jsem trochu zvědavá, jak si povede i s trochu horším líčením jako je třeba gelová linka.


XHEKPON Crema


Obsah: 10 ml (cestovní balení)
Cena: 239 Kč za 40 ml

- Tato španělská značka by měla být úplnou novinkou na českém trhu
- V krabičce bylo přiloženo cestovní balení regeneračního krému na obličej, krk a dekolt, který obsahuje hydrolyzovaný kolagen, extrakt z pupečníku asijského a aloe vera.
- Od pátku ho používám každé ráno a zatím mé pleti vyhovuje - mám pocit dostatečné hydratace, krém se dobře vpíjí, ačkoliv je spíše hutnější a já normálně dávám přednost lehčím krémům. Není zbytečně moc navoněný, vůně se těžko popisuje - jedná se spíše o přírodní nevtíravé aroma, kterého si po pár sekundách ani nevšimnete.


MeMeMe Skin Illuminator Beat The Blues


Obsah: 12 ml (plné balení)
Cena: 269 Kč

- Rozjasňovač doma nemám žádný, jelikož preferuji spíše matný vzhled pleti a díky tomu, že se líčím na den jen velmi sporadicky a velmi přirozeně, většinou během dne se mi pleť začne "lesknout" i bez použití rozjasňovače. Nicméně už nějakou dobu po nějakém koukám, protože bych ráda vyzkoušela něco nového. A ejhle, už nemusím hledat :)
- Líbí se mi balení a nanášení, které je velmi intuitivní a jednoduché - prostě namáznete na lícní kosti dvě čárky, které pak pečlivě prsty rozetřete do ztracena. Částečky obsažené v rozjasňovači odrážejí světlo a tak se vám tváře na vrcholu lícních kostí pěkně projasní.
- Odstín Pearl Pink, který jsem našla ve své krabičce, je velmi přirozený a hodí se k mému odstínu pleti, což je parádní. Řekla bych, že v tomto odstínu by vypadala pěkně kterákoliv žena/dívka ;)





Alva Green Equinox


Obsah: 2,25 g (plné balení)
Cena: 139 Kč

- Univerzální minerální pigment, který můžete nanést jako oční stíny, tvářenku, rtěnku a dokonce prý i jako lak na nehty. První tři varianty dokážu lehce pochopit a už jsem to i zkoušela, ale nad tou variantou laku na nehty si trochu lámu hlavu, jelikož je to prášek a nejsem si jistá, jak přesně bych ho měla aplikovat na nehty tak, abych si neušpinila průhledný top coat lak a přitom byl odstín na nehtech patrný - nějaké nápady od vás, jak to má fungovat? :)
- Dostala jsem odstín "May I?" což je moc pěkný přirozený odstín do oranžova, který působí opravdu hezky ať už jako oční stíny nebo jako rtěnka. Vyzkoušela jsem ho na rtech je tak s balzámem na rty, kdy jsem poté za pomocí prstu nanesla tento pigment a ten dodal rtům velmi jemný nádech oranžova, žádná divočina.
- Pokud pigment namočíte, např. pokud ho budete nanášet mokrým štětcem, je barva mnohem intenzivnější a odvážnější. Takže se hodí jak pro denní jemné zvýraznění, tak i pro odvážnější večerní líčení.
- Osobně mám tyto univerzální výrobky moc ráda, jelikož šetří místo a často i peníze, např. na nadcházející období venkovních festivalů a koncertů je naprosto perfektní.



Iavera pleťový krém


Obsah: 1 ml (vzorek)
Cena: od 249 Kč za 30 ml

- Se značkou Iavera jsem už měla tu možnost se seznámit díky předchozímu Ladyboxu, kde bylo cestovní balení jiného krému. Jelikož jsem si ho hned zamilovala pro jeho úžasnou vůni a bohatou hydrataci, hned jsem musela zkusit i tento vzorek, ačkoliv většinou mi takové vzorky krémů zůstávají ležet v koupelně bez povšimnutí :)
- Krém nádherně voní a jak jsem si všimla, oba dva krémy od této firmy mají stejný základ vůně, jelikož voní velmi podobně. Moc se mi líbí ta svěžest, díky tomu vám bude nanášení ještě o něco příjemnější, zvlášť v létě.
- Pleti dodává okamžitou hydrataci a na dotek je pak váš obličej hebký jako dětská prdýlka :)
- Dle obalu se jedná navíc o krém proti vráskám s karanja olejem a organickým bílým čajem.
- Krém je vyroben čistě jen z přírodních ingrediencí, takže navíc můžete mít dobrý pocit, že děláte něco pro sebe používáním Bio kosmetiky ;)


Passion Chocolate Matcha


Obsah: 30 g (plné balení)
Cena: 54 Kč

- To nejlepší jsem si nechala na konec, i když to není make-up ani pleťová kosmetika, ale čokoláda :)
- Miluji zajímavé a neotřelé druhy a příchuť zeleného čaje s bílou čokoládou znělo jako sen - a čokoláda taky tak chutnala ;)
- Sice má pro někoho možná trochu jedovatou zelenou barvu, nicméně po ochutnání snad žádný milovník čokolády nemůže říct, že mu nechutná. Příchuť zeleného čaje je velmi osvěžující a jemná, spolu s vůní vanilky a chutí belgické čokolády je to perfektní pochoutka.
- Je pravda, že 54,- za 30 g čokoládku je poměrně dost peněz, o to víc jsem ráda, že jsem ji mohla ochutnat v rámci Ladyboxu, i když si myslím, že mě čokoláda navnadila udělat osudovou chybu a podívat se na jejich celý sortiment na webových stránkách :)
- Pokud rádi zkoušíte nové příchutě a máte rádi kvalitní a dobrou čokoládu, určitě doporučuji (samozřejmě zrovna na varianta bílé čokolády moc neznačí nejkvalitnější, jelikož bílá čokoláda vlastně čokoláda v pravém slova smyslu není, ale snad se pochopíme ;))



 A to je pro dnešek vše, doufám, že se vám článek bude líbit a jak jsem psala výše v úvodu článku - pokud bych vás vyloženě nalákala ke koupi květnového Ladyboxu, měly by je ještě stále mít ;)

Přeji krásný zbytek týdne a u dalšího článku (tentokrát opět DIY, protože jsem teď dělala dva projekty, jen je musím zpracovat a vytvořit článek ;)) na shledanou!

2 komentáře :

  1. Čokoládu jsem ochutnala a měla opravdu zvláštní a taky příjemnou chuť, můžu ji taky doporučit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Že bych do těch ladyboxů taky šla?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)