17. září 2014

Vyzkoušeno: Vlasový aktivátor Capillan

Krásné ráno přeji!

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na mého zachránce :) Je normální, že po porodu ženě začnou vypadávat vlasy a to v poměrně dost velkém množství. Je to částečně proto, že během těhotenství vlasy nevypadávaly, také kvůli změně hormonů a v poslední řadě jako důsledek stresové situace jakým porod jistě je. Začíná to kolem 3. měsíce po porodu a končí kolem 6. měsíce. Žena nepřijde o všechny vlasy, ale vzhledem k množství vypadaných vlasů, pokud nemáte super-hustou hřívu, je to znát. A já nejsem výjimkou - vlasy mám dlouhé a husté, ale to množství vypadaných vlasů bylo tak velké, že jsem se i bála se pořádně ráno učesat. Pak jsem si jeden den stoupla před zrcadlo, abych zkontrolovala účes, který jsem si udělala, a s hrůzou zjistila, že kolem obličeje se mi dělá lysinka (jako kouty u chlapa). Zpanikařila jsem, jelikož na svých vlasech si celkem zakládám, a skočila do lékárny pro vitamíny nebo nějaký vlasový aktivátor. Po poctivém používání během posledních 2 měsíců vám nyní mohu napsat recenzi, jak jsem byla s výrobkem spokojena.
Capillan vlasový aktivátor

Obsah: 200 ml
Cena: 85,- Kč
Zakoupíte v lékárnách


Tato voda obsahující alkohol, myrthu, heřmánek a vilín se nanáší po každém umytí vlasů, ale mě lékárnice doporučila, že ji mohu používat i každý den bez ohledu na mytí. A tak jsem také udělala - každý den ráno jsem nanesla a vmasírovala do pokožky kolem obličeje - nepoužívala jsem ji na celou hlavu, ale hlavně na postižená místa. 
Aktivátor má poměrně specifickou vůni, je v ní cítit heřmánek a trochu ocásek alkoholu, takže počítejte s tím, že to po použití bude trochu cítit. Není to ale vyloženě nepříjemný smrad.

A nyní v účinnosti - jednoduše je to malý zázrak. Vlasy mi už po 3 týdnech vypadávaly v mnohem menším množství a na hlavě mi začaly růst nové mladé vlásky. Nyní po 2 měsících používání to není skoro vůbec poznat a vlasy mi padají jen o trošičku víc, než dříve před krizí. Hlavně cena mě příjemně překvapila, za 200 ml 85,- Kč je moc dobré, ostatní aktivátory jsem na internetu viděla za 200 - 600,- Kč. Navíc jsem celé balení ještě stále nepoužila celé, stále tam tak čtvrtina je.


Takže pokud máte problémy s vypadáváním vlasů, mohu rozhodně doporučit Capillan vlasový aktivátor.

Přeji krásný den!

3 komentáře :

  1. Díky za tip. Vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Prosim ta, mohli by sme jednu tvoju fotku pouzit v clanku https://www.nasezdravie.sk/capillan/ ?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)