12. dubna 2015

Box4Pet: Box pro kočky

Krásné ráno!

Dnes mám pro vás novinku. Jelikož jsem s lítostí zjistila, že společnost Ladybox ukončila činnost prodeje kosmetických boxů, hledala jsem na internetu nějakou náhradu a narazila na tento box pro zvířata. Znám z Youtube zahraniční BarkBox a tak jsem byla moc zvědavá na naši českou verzi. Box se jmenuje Box4Pet a zakoupit ho můžete na jejich webových stránkách. Můžete si vybrat z varianty pro psy, kočky, malá zvířata a momentálně i speciální narozeninovou verzi a zamilovanou verzi. Všechny boxy stojí 349,- Kč. Moc se mi líbí fakt, že si můžete koupit box podle toho, jaké zvířátko doma máte a tak si vybere opravdu každý. Nejsem si jistá, jak často se nové edice tvoří, evidentně to není každý měsíc nový box. Psí boxy a boxy pro malá zvířata jsou bohužel už vyprodány, nicméně kočičí a speciální edice jsou ještě k mání.A co takový box po kočky obsahuje?




Takto vypadá balíček, který vám přijde. Box jsem si nechala poslat Českou poštou za 89,- Kč, můžete si ale také vybrat kurýra InTime taktéž za 89,- Kč.



Už po otevření jsem si všimla moc pěkného detailu na krabici :)



Při objednávání boxu můžete vyplnit jméno všeho mazlíčka, pro kterého je krabička určena, jeho jméno je pak napsáno ručně na druhé straně průvodního dopisu, což mi připadá jako roztomilá věc :)

A nyní již obsah krabičky. Ihned nahoře jsem našla 3 časopisy o kočkách, malého průvodce krmiva a propagační letáček značky Calibra.



Po odebrání časopisů jsou vidět všechny dárečky pro kočky.



První jsou dva balíčky vzorků granulí Calibra. Kočkám doma moc chutnaly, zmizely, jen se po nich zaprášilo, takže naše kočky doporučují :)


Další je hračka pro kočky vyrobena čistě jen z přírodních materiálů. Klasická myška s peříčky na gumičce. Naše kočky tyto hračky naprosto zbožňují, myška dostala dost zabrat a pár peříček už postrádá, rozhodně se hračka u nás neztratí :)




Krabička s kočičí trávou - stačí jen zalít a můžete si vypěstovat svoji vlastní kočičí trávu. Tohle se mi moc líbí, dokonce jsem si asi týden před příchodem balíčku říkala, že bychom mohli kočkám na jaro nějakou trávu vypěstovat. Už jsem ji doma zalila a do tří dnů tráva krásně vyrostla. Kocour je z ní na prášky, pořád se chodí na ní pást, naše kočka zas takový fanda pasení není.



Malý dárek pro majitele :) Tyto úžasně měkoučké ponožky s protiskluzovými kytičkami jsou ideální na studené večery a noci. Zvlášť na začátku dubna, kdy si s námi počasí hraje jako blázen :)



Tyto kapsičky Calibra byly pro naše kočky hit. Obecně našim kočkám kapsičky moc chutnají, mě osobně zaujalo to, že dobře voní (snad to nezdí divně), opravdu po mase, což se o všech kapsičkách, které jsme koupili, říct nedá. Dostali jsme variantu kuřecí s hovězím, losos a tuňák a kuře s kachnou.



A poslední pochoutka od firmy Calibra, sušené rybí masové proužky. Vůně je teda dost hrozná (pro lidi), ale kočky se po těchto pochoutkách mohou utlouct. Věřím, že kdybych jim to někde nechala bez dozoru, jsou schopné to do sebe nacpat všechno naráz :) 



Dalším dárkem v krabici byl i tento nádherný ručně ušitý hammock pod židli. Díky čtyřem provázkům si rohy připevníte k nohám židle a kočky mohou odpočívat v měkkém plyšovém pelíšku pod židlí. Bohužel naše kočky jsou na hammock trochu moc velké a zatím ho nezkusily... Nevděčníci, raději spí na topení :)



Sisalová hračka s pružinkou a bambulkou. Tuto hračku má u nás doma nejraději naše malá roční dcerka :D Kočky si s bambulkou taky občas hrají, ale opravdu nejčastěji s tím blbne Johanka.




A to je všechno, co kočičí box obsahoval. Rozhodně celková hodnota všech výrobků předčila cenu za krabičku, navíc mohly kočky vyzkoušet nové granule a pamlsky, což se zvlášť u těch granulí hodí, málo kdy máte možnost vyzkoušet krmení jen v malých dávkách. 

Oceňuji nápad krabičky pro naše zvířecí miláčky, je to milý způsob, jak svým mazlíčkům dopřát něco nového a zajímavého. Mám ještě zálusk na nějaký budoucí box pro pejsky, protože jsme si nedávno pořídili nového psa a tak bych mu ráda pořídila pár dobrůtek :)

Dejte mi vědět, zda jste už někdy vyzkoušely různé boxy, nejen ty kosmetické, ještě mám vyhlídnutý box s potravinami, určitě vám o něm napíšu, jakmile si ho objednám a dojde :)

2 komentáře :

  1. Ja chci take kupovat jeden, ale pro pejska.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Koupím si hned dva pro psy. Jeden pro Boxera, kterého už máme. Druhý pro Čivavku, pro kterou si už vše chystám :-)
    Už se na ty balíčky moooc těším!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)