27. května 2015

Tipy na jednoduché účesy a vlasové vychytávky

Krásné ráno!

Občas si ráda udělám čas a hledám na internetu nápady na jednoduché a rychlé účesy, stejně tak jako tipy a vychytávky v oblasti vlasových technik. S malým dítětem totiž nemáte moc času na šlechtění, takže vždy uvítám jakýkoliv nápad jak vypadat pěkně a nemuset si vlasy jen stáhnout do culíku. A věřím, že se vám budou tyto nápady také líbit :)




1) Pokud nemůžete sehnat gumičku nebo chcete, aby váš účes vypadal šik, místo zagumičkování udělejte na konci copu uzel a do něj poté zasuňte pinetku.



2) Pokud dáváte přednost ležérnímu stylu účesu jako jsou překládané copy kolem hlavy, můžete povytáhnout malé vlásky starým kartáčkem na zuby. 




3) Tip na super-rychlé a přirozené vlny. Vlasy si spleťte do copu (nebo i dvou, záleží na množství vlasů) a cop si zmáčkněte žehličkou. Poté stačí cop rozplést, zafixovat lakem na vlasy a voalá, přirozené vlny jsou na světě.




4) Pokud máte řídké vlasy a chcete na focení nebo jakoukoliv akci docílit vzhledu plnějšího účesu, stačí si vzít kosmetický štětec, oční stín v barvě vašich vlasů a nanést ho do pěšinky.




5) Jednoduchý a šik účes na jednu stranu. Spodní část vlasů si pečlivě učešte a udělejte si malý culík. Vrchní část vlasů pak gumičku a culík zakryje.




6) Superrychlé vylepšení klasického culíku. Stačí vzít tenký pramínek z culíku a omotat ho kolem gumičky. Konec pak můžete zabezpečit pinetkou nebo ho zastrčit zespodu do gumičky.




7) Pokud máte odrosty na barvených vlasech nebo první šediny, můžete je zamaskovat řasenkou v barvě vlasů. Tím získáte čas, než navštívíte kadeřnici a necháte si odrosty či šediny obarvit.




8) Váš culík bude vypadat ještě lépe, pokud ho vyčešete nahoru a zespodu gumičky dáte dvě pinetky. Ty nadzvednou culík.




9) Další tip na rychlé natočení vlasů. Pramínek v ruce zarolujete, alobalem omotáte a žehličkou nahřejete. Poté alobal odstraníte, zafixujete lakem na vlasy a je to :)




10) Šik účes s čelenkou. Konce vlasů omotáte kolem čelenky a tu poté navléknete na hlavu. Popřípadě můžete i zafixovat pinetkami.




11) Dobrý tip, jak se vypořádat s otravnou ofinou, která vám padá pořád do očí. Vytvořte z ní volný cop a konec zabezpečte několika sponkami pod zbytkem vlasů.




12) Místo klasického culíku si můžete vlasy rozdělit do dvou částí, udělat jeden nebo dva uzly a zagumičkovat.




13) Další varianta účesu s čelenkou. Čelenku si umístěte na vlasy a začněte jednotlivé prameny vlasů omotávat kolem čelenky. 




14) A nebo můžete do čelenky zamotat všechny vlasy, nejenom část.


15) Opět způsob, jak se vypořádat s ofinou. Jednoduše zamotejte ofinu z dvou pramenů a pinetkou zafixujte pod zbytkem vlasů.




16) Varianta na plnější culík, místo dvou sponek můžete použít zespodu na culík skřipec.




17) Super-rychlý způsob natočení vlasů. Uděláte si nahoře na hlavě vysoký culík, vlasy rozdělíte na dvě části, každou z nich natočíte zvlášť, rozpustíte culík, zafixujete lakem na vlasy a máte vlnité vlasy :)




18) Moc pěkný a přitom jednoduchý účes. Vlasy si sepnete do dvou culíků, každý z nich zatočíte a zagumičkujete konce. Poté jen oba konce omotáte kolem sebe a zafixujete pinetkami.




19) Boj s malými vlásky a podrosty je hrozný, ale pomůže vám, když na starý zubní kartáček nastříkáte lak na vlasy a přečešete vlásky k hlavě.



20) Další jednoduchý účes vhodný i do kanceláře, školy či na rande. Vlasy rozdělíte do dvou pramenů, uděláte uzel, poté další a další, dokud se nedostanete na konec vlasů. Vzniklý drdol upravíte do požadovaného tvaru a zafixujete sponkami.





1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)