23. srpna 2015

Inspirace: svatební účesy

Krásné ráno!

Dnes jsem si pro vás připravila čistě holčičí záležitost. Léto je neodmyslitelně spojené se svatbami a jelikož sama se budu jedné osobně účastnit a líčit nevěstu, sama jsem se dostala do svatební nálady a přistihla se, jak listuji na Pinterestu sekcí o svatbách. A rozhodla jsem se, že na blogu jsem snad téma určené pro svatby asi neměla, tak proč s tím nezačít :) 



Osobně nejsem velký příznivec klasických super navlněných vlasů bez většího nápadu, tak jsem se snažila najít účesy, které byly tradiční i zajímavé zároveň. Upřímně mi přijde, že se ty účesy od sebe liší jen malými rozdíly, ale třeba zde najde nějaká budoucí nevěsta inspiraci :)






































BONUS
Moje svatba a účes

Naše svatba byla netradiční, protože byla v duchu našeho společného koníčku - historického šermu, takže i účes tomu musel odpovídat. Není to tedy žádná divočina, jen navlněné vlasy a část podvlečená kolem zlaté čelenky, vzadu jsem pak měla připnuté živé květiny korespondující s celou květinovou výzdobou svatby (slunečnice + polní květiny). Neděste se, bylo to už před 5 lety a to jsem měla naprosto jiné vlasy - hodně dlouhé a černé jako uhel :))




1 komentář :

  1. To jsou nádherné účesy. Já bych se rozhodovala dlouho, protože je jeden hezčí než druhý :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)