28. října 2015

Halloween make-up: Květinová víla

Krásné ráno!

Halloween se nezdržitelně blíží, prakticky je tohle poslední článek, protože v neděli je již 1. listopadu. Nicméně jsem se rozhodla udělat ještě jeden bonusový článek na 31. října, takže se máte na co těšit ;) Dnes se podíváme na další pěkný make-up vhodný pro každou z vás, která chce být na party krásná a něžná víla ;)

Jako bonus jsem si udělala pro tento vzhled i vlastní motýlí křídla, která si můžete nalepit za pomocí lepidla na řasy na obličej ;)


Budete potřebovat:
- Podkladový krém, korektor, pudr
- červený, bílý a perleťový oční stín
- černou oční linku
- maličké kamínky
- lepidlo na řasy
- řasenka
- umělé řasy
- krémové barvy (červená, bílá, stříbrná)
- jakékoliv květiny či jiné ozdoby do vlasů


Jak na to:

- Pokud si budete chtít udělat ozdobná motýlí křídla, je to jednoduché - z červeného barevného papíru vystřihněte tvar křídel (vzor můžete najít na internetu), já jsem si vystřihla rovnou dvoje, jedny menší. Pak už jen stačí černou fixou vymalovat křídla (opět podle předlohy) a bílou fixou detaily. Nezapomeňte si na základ křídel nechat kousek papíru tak, abyste ho mohli ohnout a díky němu křídlo přilepit k obličeji.

- Tvář naličte klasicky podkladovým krémem, poté nedokonalosti opravte korektorem, lehce přepudrujte. Pro tento vzhled se hodí poměrně svěží make-up, která odráží přirozené světlo, takže pokud normálně nepoužíváte rozjasňovač, teď se hodí.
- Pomocí tvářenky naličte lícní kosti, podél nosu a také podél linie vlasů.

- Na horní víčko naneste do 2/3 bílou krémovou tužku nebo barvu, do vnější části pak barvu červenou. Díky tomuto podkladu budou barvy mnohem výraznější.
- Na krémové barvy naneste klasické sypké oční stíny - perleťový do vnitřního koutku a červený na vnější část.
- Podél horních řas vytvořte černou linku, naneste řasenku a nalepte umělé řasy.
- Nyní ta zajímavá část - pomocí tenkého štětce, červené, černé a bílé krémové barvy vytvořte ozdobné vlnky a linky. Fantazii se meze nekladou, klidně si najděte nějaký vzor na internetu.
- Jako poslední nalepte za pomocí lepidla na řasy dva kamínky do vnitřního koutku oka, tři kamínky do vnější části oka. Nakonec také předem přichystaná motýlí křídla.

- Rty můžete nalíčit stříbrnou krémovou barvou a do středu pak červenou pro ombré efekt.

- Do vlasů si pak můžete dát polní květiny, udělat si čelenku nebo nějakou sponku a je hotovo.








3 komentáře :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)