18. října 2015

Halloween make-up: Liška

Krásné ráno!

Dnes jsem si pro vás připravila velmi zábavný a roztomilý make-up, vhodný pro karneval i tématické party. Nejedná se o žádný strašidelný nebo nechutný vzhled, naopak se můžete velmi jednoduše stát krásnou a sexy liškou ;)




Upřímně tento vzhled zvládne každý. nejedná se o žádný technicky složitý make-up, ani nebudete potřebovat žádné speciální pomůcky. Bohužel nemám vhodný kostým, tak jsem na pár fotek oblékla alespoň jediné oranžové triko, které mám :) Ale zase jsem si pohrála s vytvořením oušek, která jsou podle mého názoru hrozně roztomilá.

Vytvořit je nebylo složité - vystřihněte z oranžového barevného papíru 4 kousky uší, poté 2 menší z bílého papíru. Mezi obě vrstvy můžete dát drátek, aby byly uši variabilní, také se díky tomu jednoduše připevní k čelence. Já jsem vedla drátek podél okraje uší a přilepila je jednoduše lepící páskou, poté přiložila druhou polovinu oranžových uší a slepila je obyčejným lepidlem na papír. Jelikož jsem nechala na spodní straně uší dva drátky, mohla jsem je díky tomu přidělat k čelence. Špičky uší jsem pak nabarvila černou fixou. Všeho všudy to zabralo asi 15 minut ;)


Budete potřebovat:
- Klasický make-up, korektor
- transparentní pudr
- hnědá tužka na oči
- bílá krémová barva
- černá krémová barva či černé linky


Jak na to:

- Na horní polovinu obličeje naneste klasický make-up, přepudrujte. Obočí vykreslete silné a tlusté za pomocí hnědé tužky na oči či obočí. Je vhodné vykreslit je dlouhými jednotlivými tahy, aby imitovaly chlupy.

- Oči naličte dle vašeho uvážení, já jsem vytvořila jednoduché smokie eyes za použití hnědých očních stínů. Prostě kolem oka aplikujte hnědý stín a rozetřete do ztracena. Do vnitřní části oka aplikujte světlejší odstín a spojte s tmavším odstínem. Podél horních i spodních řas namalujte černou linku. Nakonec řasenka, popřípadě umělé řasy.

- Podél spodní části lícní kosti vytvořte bílou barvou linku a tu rozetřete do ztracena. Směrem dolů ke krku vyplňte pleť tutéž bílou barvou včetně rtů. Na nos namalujte černou krémovou barvou čumák. Směrem od středu nosu ke středu rtů namalujte čáru, poté olemujte horní ret. Linku na obou stranách protáhněte a vytvořte malou vlnku - vytvoříte horní patro. Dovnitř každé tvářičky ťupněte tři tečky a je hotovo :)





3 komentáře :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)