9. prosince 2015

W7 adventní kalendář a paleta stínů In the nude

Krásné ráno!

Dnes mám pro vás vánočně laděnou recenzi na kosmetickou firmu w7. Narazila jsem na ni celkem náhodou při snaze koupit si kosmetický adventní kalendář od Tanya Burr, který byl ale bohužel vyprodaný. Jako první mě zaujala jejich paleta stínů, která má krásný kovový obal a měla by být levnější dvojicí palety nude odstínů od Urban Decay NAKED. Tak jsem pátrala dál v jejich nabídce a objevila jejich adventní kalendář s kosmetickými výrobky. Nevím, zda to víte, ale adventní kalendáře se nemusí kupovat jen s čokoládou, můžete koupit kalendář s laky na nehty, kosmetikou, svíčkami a spoustou jiných tématických výrobků. Většinou jsou kalendáře poměrně dost drahé, samozřejmě je to kvůli tomu, že si kupujete 12 nebo 24 výrobků, cena se tedy pohybuje kolem 1 000,- Kč. Tento kalendář od w7 stál 650,- Kč, což je moc pěkná cena. Bohužel vám nemohu ještě ukázat obsah kalendáře, protože si otevírám každý den jedno okénko, ale mám nafocený alespoň seznam zezadu krabice. Jakmile budu mít všechna okénka otevřená, nafotím všechny výrobky dohromady a přidám je sem ;)
Tak jdeme na to, recenze na paletku a adventní kalendář w7:



Oba výrobky jsem zakoupila v e-shopu Nubilis, s. r. o., nebo-li Kosmetika velkoobchod. Ale nebojte se názvu, výrobky prodávají i jednotlivým zákazníkům. Najdete zde anglické kosmetické značky, které jsem nikde jinde u nás nenašla. Výběr jednotlivých výrobků a odstínů není sice úplný, ale pokud toužíte vyzkoušet nějaké výrobky určité značky, měli byste si vybrat bez problémů.

Takže první výrobek je již zmíněný Adventní kalendář w7 Countdown to Christmas. Bohužel jak jsem právě zjistila, když jsem chtěla dodat odkaz, tento adventní kalendář je už vyprodaný, mají však v nabídce druhou variantu - zde. Obsah kalendáře je ale odlišný od tohoto mého.


Kalendář vypadá jako cca A4 krabice, která se dá rozevřít jako kniha. Uvnitř najdete klasické rozmístění okének s čísly dnů až do 24. Podle druhé strany, kde je seznam jednotlivých výrobků, v kalendáři najdete 10 laků na nehty, 3 lesky na rty, 1 podkladový krém, 1 řasenku, 3 stíny na oči, 3 rtěnky a 3 třpytky. Upřímně jsem si tuto variantu kalendáře koupila hlavně kvůli tomu, že většinu výrobků obsažených v kalendáři jsou laky na nehty a jak víte, jsem na laky tak trochu nemocná :)))







Paletu Urban Decay NAKED bohužel nemám, takže nemohu porovnat s originálem, budu se muset tedy spolehnout na fotku na jejich webu:

Abych byla úplně upřímná, moc podobná mi ta paletka nepřipadne :) Nicméně pokud se od toho odpoutám, paletka je to příjemná. 12 odstínů přirozeně laděných odstínů hnědé a perleťové.


V paletě se střídají perleťové a matné odstíny, což jsem velmi ocenila, protože ráda kombinuji. Také mě velmi zaujala nejtmavší barva v paletě, která je hodně tmavě fialovo-hnědé s malými zlatými třpytkami. Podle mě je to ideální doplňkový stín, pokud chcete udělat jemné linky a nebo pokud se cítíte odvážně a uděláte si tmavší líčení.


Balení je pěkné - kovové pouzdro v růžovo-zlaté barvě, uvnitř je paleta vystlaná kartonovým vnitřkem s vytláčeným vzorem. Trochu mě překvapil dodaný štěteček, v drtivé většině se jedná o hrozné pěnové aplikátory, kterými se rozhodně pořádně nenalíčíte, ale v tomto případě máte z jedné strany aplikátor a z druhé strany štěteček, což je fajn změna :)


Musím však upřímně uznat, že pigmentace jednotlivých odstínů při prvním zkoušení na ruku byla poměrně slabá. Bohužel jsem byla zklamaná i při nanášení na oční víčka, ty hodně světlé stíny nejsou na víčkách skoro vůbec vidět, má smysl použít ty tmavší. Na druhou stranu je to ideální pro ty, kteří chtějí opravdu jenom velmi jemné decentní líčení. Pokud tedy mohu doporučit, určitě použijte pod stíny bázi, ta odstíny vyzdvihne a zvýrazní.


Nafotila jsem vám opravdu super detailní fotky všech odstínů, abyste se mohli pokochat :) Jen škoda té pigmentace, člověk by řekl, že to bude lepší, když paletka stojí skoro tolik, co ta od Sleek a tam jsou barvy super-syté.





Cena palety je 239,- což je příjemná cena za 12 stínů. 

Abych to shrnula - paleta je cenově přijatelná varianta přírodních nude odstínů pro každodenní líčení. Pokud preferujete velmi jemné nude líčení, je to paletka právě pro vás. Ale pokud jste zvyklí na syté barvy, budete s největší pravděpodobností trochu zklamaní.




5 komentářů :

  1. Ten adventní kalendář by se mi velmi líbil :))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Take tu paletku mam a jsem celkem snni spokojena.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Kalendář je super. Paletku In The Nude jsem měla, ale bohužel byla tak prášivá, že musela letět... není nad Sleek nebo Makeup Revolution.

    OdpovědětVymazat
  4. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60% větší šance na výhru

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)