2. října 2017

SFX Basics: Jak aplikovat latexovou čepici

Krásné ráno!

Tak je tu zase ten čas padajícího listí, temných večerů a hlavně - Halloweenu :) Ať už jste příznivci či odpůrci, já jsem v tomto měsící nejzaměstnanější osobou na světě, protože si vždycky na sebe upletu bič v podobně dvojnásobné dávky videí s Halloweenskou tématikou :) Ačkoliv na mém Youtube kanálu je vlastně Halloween každý den, přece jenom si v tomto měsící dávám ještě o kapánek víc záležet :)

Letošní rok jsem se rozhodla pojmout to trochu netradičně. Každé pondělí se můžete těšit na čistě výukové video o nějaké té základní části SFX makeupu. A ve středu (někdy dokonce i v pátek či o víkendu) se pak těšte na klasické tématické tutoriály. Chci se zaměřit hlavně na tradiční hororové postavy, ale také na propracovanější projekty. Snad budete spokojeni :)

Dnes začněme krátkým videem o tom, jak si aplikovat latexovou čepici, pokud to vámi vymyšlená maska vyžaduje a vy chcete dosáhnout sexy vzhledu mimozemšťana či úchvatné brambory :)))


Budu se na vás těšit každé pondělí a středu! Pokud se vám mé videa líbí, budu moc ráda, když je budete sdílet a stanete se mými odběrateli! :)

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)