28. ledna 2019

Velký test 7 drogistických makeupů (NYX, Makeup Revolution, Catrice, Essence, Rimmel, Maybelline)

Krásné ráno!

Máme tu poslední lednový týden, u nás s bohatou nadílkou sněhu a já jsem si pro vás připravila ideální video, u kterého si můžete vypít šálek horkého čaje/kávy/kakaa dle vlastních preferencí ;)

Vrhla jsem se na velký test hned sedmi makeupů v cenové kategorii 100 - 300,- a s dostupností v drogeriích či parfumériích. Jsou to všechno makeupy poměrně známé, nejsou to první dojmy (kromě jednoho z nich) a opravdu jsem se snažila o jednotlivých výrobcích vám dát co nejdetailnější informace bez zbytečného kecání :)

Jak už název napovídá, podíváme se na značky NYX, Makeup Revolution, Catrice, Essence, Rimmel a Maybelline, takže opravdu stálice a známé značky. Snažila jsem se také vybrat různé druhy makeupů pro větší variabilitu, všechny jsem nanášela na půlku obličeje houbičkou a půlku štětcem a dala jim minimálně 10 hodin zabrat :)













1 komentář :

  1. Jee díky za srovnání tolika značek make-upů. Já jsem popravdě za cca 15 let co make-up používám pořád tak nějak nespokojená a nenarazila jsem na to pravé :/ Neslyšela jsi náhodou o téhle metodě, kdy se aplikuje make-up do pokožky obličeje na cca jeden rok?

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)