15. června 2011

New in items

Ahoj všem návštěvníkům!
Opět jsem zpět s nějakými články, byla jsem nakupovat v Rossmann drogerii a také mi přišel ten balíček z e.l.f. cosmetics, takže se těšte, budou se tu objevovat články a review výrobků, co jsem si koupila :)

Dneska mám pro vás výrobky, které jsem si koupila před časem, jen jsem nějak pozapomněla na to, napsat o nich článek :) Týká se to následujících výrobků na fotce:
kondicionér Garnier, pasta a ústní voda v jednom Vademecum,
antiperspirand Garnier minerals, tvářenka NYC a minilak na nehty Essence

Omlouvám se za tak tmavou fotku, fotila jsem to hned po příjezdu z práce a to mohlo být kolem šesté večer a já nechtěla použít blesk, který by to jen zničil.

Takže bez dalších řečí začneme s recenzemi:

1. Garnier Natural Balzám Orchidej 200ml

Jelikož jsem si poslední dobou kondicionéry a balzámy od firmy Garnier oblíbila a mým vlasům sedí, když mi došel můj balzám s Kakaovým máslem (článek o něm zde), šla jsem si do drogerie koupit opět Garnier. A protože ráda experiemntuji a naštěstí mé vlasy nejsou proti, vybrala jsem si už třetí (možná čtvrtý) druh jejich balzámů - tentokrát s orchideí. Tento balzám podle uvedených účinků na obalu má vlasům dodat lesk, což musím uznat bude nejspíš pravda, mé vlasy jsou takové jemnější a lesklé. Vůně je jemná a nevtíravá, mamka to nazvala "mýdlová vůně" :) Použila jsem ho už několikrát a zatím jsem spokojená, cena je také příjemná - kolem 59,- záleží zda narazíte na akci nebo ne.

Moje hodnocení:
10/10





2. antiperspirant Garnier Invisi Minerals 48h deo stick


Bohužel patřím k lidem, kteří se poměrně hodně potí, není to sice ještě na nějaké léky, ale příjemné to rozhodně není, zvlášť v létě. Vyzkoušela jsem už mnoho antiperspirantů, zatím nejlépe funguje tento, i když počítám s tím, že za nějakou dobu budu muset opět značku vyměnit. Jen pro porovnání - zkusila jsem Nivea (na mě nefungovala), Rexona (bez výsledku), Lady Speed Stick (ten fungoval poměrně dobře), Dove (pěkně voní, ale nepomáhal) - z toho vyplývá, že nejsem v tomto oboru začátečník :)) Tento antiperspirant má příjemnou vůni, ale pro někoho může být výrazná, opravdu chrání před potem a když už se zapotíte, rozhodně nebudete zapáchat ;) Těžko říct, zda funguje 48h jak tvrdí obal, na mě určitě ne a stejně ho použivám každý den :)

Moje hodnocení:
8/10
(někomu nemusí vyhovovat vůně a na mě nepůsobí 100%)


3. Vademecum 2v1 16h Xtra Fresh

Tento zubní gel spolu s ústní vodou v jednom jsem začala používat vlastně náhodou, byla jsem v drogerii, bloumala mezi regály a mezi zubními pastami si všimla tohoto netradičního výrobku. Mezi klasickými krabičkami se zubními pastami opravdu vynikal, navíc byl v akci za 19.90 a tak jsem ho vzala. V tu dobu to byl ten základní druh Mentol Fresh. Používala jsem ho a vyhovoval mi, má příjemnou chuť, lehce pálivou a po vyčištění zubů máte v puse opravdu čisto, to bude tím mentolem :) Zda vydrží 16 hodin o tom by se dalo polemizovat, já si teda čistím zuby jednou denně (já vím, jsem ostuda a měla bych alespoň dvakrát) a mezi čištěním zubů jím, takže to ozkoušené nemám, ale třeba budu někdy držet hladovku a tento zubní gel bude to jediné, co budu v puse cítit :D Zatím jsem tento nový nevyzkoušela, momentálně mám další druh - White Fresh, který by měl zuby udržovat bílé. Asi na tom něco bude, i když já nepiji kávu ani nekouřím, takže zuby mám přiměřeně bílé pořád :)

Moje hodnocení:
9/10
(někomu nemusí vyhovovat pálivý pocit v ústech po vyčištění
)


Tvářenka NYC a lak na nehty budou příště, až nafotím jejich skutečný vzhled na tváři/nehtech, na Internetu jsem nenašla žádnou moc pěknou fotku ;)

Zkusili jste už někdy některé z těchto produktů? Jste spokojeni?

2 komentáře :

  1. Nepoužívám nic jiného než tuhle pastu a mám takový pocit, že mám opravdu zuby bělejší! (Mám teda tu v té růžovo-bílé tubě, ne přesně tuhle)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj tu jsem myslela, tu mám teď taky - až dojde, zkusím tuhle novou :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)