25. června 2011

New items: June

Pěkný víkend všem!
Dnes, jak jsem už slíbila v předchozím "New item" článku, vám představím mé nové kosmetické společníky :)



1. lak na nehty Essence, odstín 44 Modern romance

zdroj fotky
Jakožto blázen do laků na nehty a momentální sběratel minilaků Essence, jsem se nechala opět zlákat širokou nabídkou v brněnském Rossmannovi a koupila si další barevný lak na nehty :) Tentokrát je to barva střídmější, elegantní a méně výrazná. Hodně mi připomíná světlounkou broskvovou s perletí, záleží kolik vrstev laku si nanesete. Bohužel nemám svoji vlastní fotku, protože se mi nepodařilo si nehty hezky vyfotit a navíc nejsou hezky nalakované :) Takže jsem si vypůjčila fotku z jiného blogu, odkaz naleznete hned pod fotkou. Snad se nikdo zlobit nebude. Abych nebyla neobjektivní, musím říct, že tento lak mi hrozně dlouho schnul (první vrstva v pohodě, druhá už schnula dlouho) a tak se mi stalo, že když jsem si v neděli nehty lakovala, nebyly perfektní, obsahovaly malé bublinky a sem tam nějaký otisk. Proto jsem se rozhodla je ve středu přelakovat. Ačkoliv tentokrát byly nehty krásné, během noci se mi na nehty obtiskl vzor povlečení (což sice vypadá zajímavě, ale jelikož to není na všech stejné, je to divné :)). Lak je hustší, takže se s ním hůře pracuje, protože se z něj rychle stane trochu něco jako želé, když si nedáte pozor, máte na nehtech stopy po štětečku (čáry) - ale to mě osobně nevadí, takže to nevidím jako nevýhodu. Barva je ale krásná a neutrální, nemusíte se tak bát nosit k ní jakékoliv oblečení/vlasy/doplňky ;)

Moje hodnocení: 6/10

2. praskací Top coat lak na nehty Essence - bílý

zdroj fotky
Na několika blozích se nedávno roztrhl pytel s praskacími laky na nehty, hlavně ty od firmy OPI, které jsou na mě moc drahé (cena kolem 300,-). A stejně jako já, i mnoho jiných blogerek se snaží ušetřit a tak hledají náhrady za méně peněz. Já na tento praskací od Essence narazila při poslední návštěvě drogerie a zaradovala se, že za směšnou cenu 69,- budu mít svůj praskací lak. Zjistila jsem, že tam mají dva druhy - podkladový praskací lak a top coat praskací lak. Koupila jsem si bílý lak a nanesla na tyrkysový Essence základ. Lak popraskal, to je pravda, ale ne podle mých představ a tak jsem ho zklamaně odlakovala a čeká na další mé odhodlání. Ale nevzdávám se a jelikož jsem zjistila, že Essence praskající laky tvoří úplně odlišnou strukturu než třeba ty od OPI, ještě není vše ztraceno, budu zkoušet :) Ono to chce hodně cviku a já si ho lakovala poměrně ve spěchu a jen na jeden nehet, tak zkusím dneska nebo zítra všech deset a uvidíme :)

Moje hodnocení: 5/10
(je to na základě prvního názoru, po více vyzkoušení ještě posoudím)


3. Wellness Beauty Kakaové/Jojoba/Bambucké tělové máslo

zdroj fotky
Na jednom blogu o nehtech jsem vyčetla, že na suchou kůži kolem nehtů je dobré bambucké máslo. Slečna na blogu má bambucké máslo od firmy L´occiance - což je pro mě finančně nedostupná značka a tak jsem si řekla, že přeci bambucké máslo musí mít i jiné firmy. Zkusila jsem klasický Rossmann a ejhle, máslo měli - sice je to kakaové/jojobové/bambucké máslo na tělo, ale funguje perfektně, krásně voní a stálo cca 49,-. Je to kotel, protože je primárně určeno na celé tělo, já ho budu mít speciálně na lokty a kůžičku kolem nehtů. Světe div se, i za tu cenu a místo nákupu (každý druhý by předpokládal, že to bude nic moc), ihned po první aplikaci másla jsem měla kůži kolem nehtů vláčnou a pěknou, žádné šupinky nebo začínající záděry, prostě radost pohledět :) Určitě budu v kůře pokračovat a třeba se dočkám těch výstavních nehtů, které má každá majitelka blogu o nehtech :)) Toto máslo můžu opravdu jen a jen doporučit, opravdu neuvěřitelně nádherně voní a je příjemné. Pravda, ta konzistence opravdového másla se trochu blbě nanáší, ale na to si musí člověk zvyknout :)

Moje hodnocení: 10/10


4. Facelle intim vlhčené ubrousky

A poslední novinkou u mě doma jsou vlhčené ubrousky pro intimní hygienu. Nevím, jak jsou na tom jiné ženy a holky, ale já jsem na tohle docela cíťa, nesnesu takový ten pocit upocenosti :) A vzhledem k tomu, že v létě jezdíme s Mužem na výlety a středověké bitvy, kde je to s touhle hygienou vždycky trochu boj, takže tyhle vlhčené ubrousky jsou skvělými pomocníky. Tento druh jsem ještě nezkoušela, ale byly v akci za 19,- tak to neberte :) Určitě je hojně využiji, toho se nebojím, je to opravdu parádní vynález a doporučuji všem na cesty, výlety, akce, festivaly a myslím si i dobré pro lepší pocit po použití veřejných nebo suchých záchodů :)

Moje hodnocení: momentálně nemohu posoudit, až vyzkouším ;)

1 komentář :

  1. Toz jako nevim, jestli se ti to tu prida, bo nejsem zaregistrovana....
    Pises to tu fajne jako a zitra jdu do Rossmanna pro praskaci lak a bambucke maslo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)