2. srpna 2011

Eyes make-up tutorial Tuesday - n. 3

Krásné úterý!
Dnes je druhý den v týdnu a pro vás to znamená, že je tu koutek s očním líčením :)

Máme za sebou dva fotonávody - první na fialové líčení, druhý na svěží žluté líčení a dnes se vrhneme do lehce orientálního zeleného líčení :)

inspirace:

použitá kosmetika:

postup:

1) po nanesení minerální podkladové báze pod oční stíny naneste na celé horní víčko zelené oční stíny. Na vnější straně oka protáhněte až k okraji obočí a vytvořte špičku.


2) černou gelovou linkou vytvořte silné oční linky - první kopíruje tvar oka a nachází se podél linie horních řas, druhá podél linie spodních řas a třetí je praticky rovnoběžná s linii podél horních řas, umístění je v záhybu horního víčka = při otevřeném oku není vidět, jen její protažená část na vnější části oka. Obě horní linky protáhněte až k hranici zeleného stínu, linky mají lehce stoupající tvar. Ve vnitřním koutku oka linku protáhněte směrem dolů a pod špičkou vytvořte malou tečku.


K tomuto líčení se hodí silně nalíčené obočí, falešné nalepovací řasy nebo minimálně natočené vlastní husté řasy. Já umělé řasy nepoužila a je vidět, že řasy se v líčení trochu ztrácí.
Na originální fotografii je zelená více pastelová, trochu jako zvýrazňovač řekla bych, žádnou takovou barvu nemám, ale tato zelená taky není k zahození :)

Dotazy, připomínky, komentáře? Vyjádřete se, prosím :)

5 komentářů :

  1. Dneska se ti povedlo ostatně jako vždycky . Mám ještě jeden dotaz : Ta paleta má matné nebo třpytivé stíny ?? Předem děkuju za odpoveď

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc! :) Stíny jsou namíchané - jsou tam třpytivé i matné, ale drtivá většina z nich je matná

    OdpovědětVymazat
  3. uzasne!http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)