1. září 2011

Buy or not buy reviews: Oriflame Nature Secrets Shower Cream

Krásný první školní den!
Ačkoliv mě se to jako pracujícího člověka netýká, moc dobře vím, že je dnes nejdepkovitější den v životě každého studenta :)) Pokusím se ho trochu odlehčit a nabízím review sprchového gelu z nové kolekce Oriflame Nature Secrets.

Zde si můžete prohlédnout celou řadu výrobků Nature Secrets, já jsem si zakoupila Vyživující sprchový gel s pšenicí a kokosem

Nejsem nijak vysazená na určité značky sprchových gelů, já sprchování nijak zvlášť neprožívám a tak si v drtivé většině vybírám podle vůně. Kokos miluji a tak bylo jasno. 

Co píše výrobce (Oriflame):
Hladký, pěnivý sprchový gel s hydratačními proteiny a kokosovým olejem. Pomáhá hydratovat a zjemňovat pokožku při mytí.

Můj názor:
Gel je to příjemný, velmi voňavý a nevidím na něm na první pohled nic negativního. Když se ale trochu ponořím, vadí mi trochu jedna věc. Nevím, zda je to mojí kůží nebo zda je to tak na každém, ale ta úžasná vůně kokosu na mé pokožce nevydrží moc dlouho. Stačí tak dvě tři hodinky po sprchování a není po vůni ani stopy. To je škoda, protože kokosovou vůni zbožňuji.

Druhá věc je slibovaná hydratace - pokud si budete tento gel chtít koupit hlavně na základě hydratace, nemohu ho na 100% doporučit. Stejně jako vůně i hydratace je super hned po sprchování, ale nevydrží moc dlouho a tak stejně musím použít pár hodin po sprchování hydratační tělové mléko. Co se zjemnění týče, to je jiná káva - kůže je opravdu jemná a hladká, tak jak slibuje výrobce.

Cena za toto balení 250 ml je myslím si průměrná, 119,- a momentálně za 89,- v akci. Výrobek uvnitř krásného grafického obalu není sice nijak zázračný, ale je to klasický sprchový gel, který příjemně voní a pokud vám nevadí, že vůně a hydratace dlouho nevydrží, je to gel pro vás :)

Moje hodnocení: 6/10
+ příjemná vůně kokosu
+ dodá pokožce jemnost
+ pěkný obal

- nedostatečná hydratace
- vůně dlouho nezůstane
- otevírání nahoře a tak když máte zbytek produktu, musíte lahev otočit a balancovat na úzkém víčku

1 komentář :

  1. Vůni kokosu mám moc ráda. :) Mám třeba lesk na rty nebo balzám s vůní kokosu a líbí se mi to. Tak jsem si pořídila i krém s vůní kokosu a je to fakt hrozný. Tak moc převoněný až mi to srmdí a na kůži to jde opravdu až moc cítit. Fuj! :/
    Ale tohle vypadá pěkně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)