20. října 2011

Celebrity make-up n.4

Celebrity make-up - Beyoncé

Zdravím!
Počasí je v posledních dnech sychravé a teplota se nebezpečně blíží nule, takže určitě všichni oceníme trochu tepla a krásy této skvělé zpěvačky. Beyoncé je podle mě velmi sympatická a talentovaná žena a určitě o ní budeme slyšet ještě dost dlouhou dobu, její hlas je skvělý a vizáž jakbysmet :)

Jak jste určitě podle úvodu poznali, dnes jste si vy, mí čtenáři, vybrali Beyoncé jako další celebritu, podle které jsem se nalíčila a nafotila malý návod. Nejdřív vás seznámím malinko s Beyoncé samotnou:

Beyoncé Knowles (*4. 9. 1981)

Celým jménem Beyoncé Giselle Knowles, známá pod jménem Beyoncé, je americká zpěvačka, herečka, producentka, textařka, módní návrhářka a šestnáctinásobná držitelka prestižní ceny Grammy. Za svou kariéru prodala více než 75 milionů hudebních nosičů, což ji řadí mezi nejprodávanější umělce. Proslavila se účinkováním v dívčí kapele Destiny´s Child, nejúspěšnější dívčí skupině všech dob. V současné době je vdaná za známého amerického rappera Jay-Z.


Make- up tutorial alá Beyoncé

Beyoncé je vždy a všude nádherně a precizně nalíčená, stačí zadat do vyhledávače její jméno a vysype se na vás halda fotek s úžasným make-upem. Co je na jejím líčení ještě lepší je fakt, že líčení není složité ani přeplácané, v drtivé většině se jedná o různé varianty kouřového líčení doplněné umělými řasami a černou linkou. 

Vybrala jsem jeden její plakát, na kterém má nádherné stříbrno-šedé líčení, které je jednoduché a efektní. Krásně zvýrazní oči a otevřou pěkně oči malé. 

Návod na líčení:


KROK 1: Na celé horní víčko až pod obočí naneste stříbrný oční stín.

KROK 2: Do linie, kde se vám při otevření oka vytvoří vráska, naneste tmavě šedý stín - vnější část protáhněte směrem ven. Štětečkem rozetřete hranice do ztracena, aby linka nebyla tak tvrdá

KROK 3: Pro zvýraznění celého líčení vytvořte podél horní i spodní linky řas černou kajalovou tužkou linku. Tu zakončete přibližně ve 2/3 spodní linky, nedotahujte až do vnitřního koutku oka (opticky to zmenší oko). Horní linkou spíše jen opticky zhustíte řasy, začněte přibližně ve středu víčka a směrem ven lehce linku rozšiřujte. Zakončete spolu s vnějším koutkem oka, neprotahujte ven.

KROK 4: Natočte řasy, naneste řasenku, pokud chcete, můžete nalepit i umělé řasy, Beyoncé je dle fotografií používá velmi často.

Hotové líčení očí:

Doufám, že se vám líčení líbí a zkusíte si je, je opravdu jednoduché a přitom pěkné a efektní.

A kdo bude další celebritou, podle které se pokusím udělat líčení?

2 komentáře :

  1. Ahoj, můžu mít dotaz mimo téma? plánujete s manželem miminko? omlouvám se, jestli je otázka příliš osobní, kdyžtak samozřejmě nemusíš odpovídat. Hezký den, Erika

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eriko, vůbec se nemusíš omlouvat, je to otázka jako každá jiná ;) No určitě plánujeme "pokračování rodu", ačkoliv vzhledem k financím a nejbližším plánům stavby domu, to vypadá na ještě pár let čekání :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)