27. října 2011

Dorothy Perkins - sale

Zdravím!
Dnes to nebude nic o kosmetice či líčení, koukala jsem po delší době na stránky mého oblíbeného obchodu Dorothy Perkins, který bohužel nemá pobočku v ČR. Ale nevadí, na webu mají eshop a do ČR zasílají za poplatek 6 liber, což není tak hrozné.

Nevím kolik lidí tento obchod zná, já jsem si zamilovala jejich styl mnohem více než třeba klasické H&M, které je u nás hrozně populární, nebo Topshop, který je na mě přeci jenom trochu drahá záležitost (a nejsem si jistá, zda by na mě měli velikosti :)). Dorothy Perkins je britský řetezový obchod s oblečením kvalitou srovnatelný s klasickými řetězovými obchody jako jsem zmiňovala H&M, Mark&Spencer apod. Za přijatelnou cenu celkem ucházející kvalita, materiály nejsou asi nic extra úchvatného, ale když se jedná o halenky a trička, oželím kvalitu nad cenou :)

Dorothy Perkins nabízí velice ženské oblečení, jejich výběr šatů je obrovský a co je pro mě přívětivé - mají i ve větších velikostech, nejenom S, M a L :) Velikosti jsou psané v anglických mírách, ale máte tam přehledné tabulky s převody do EU velikostí. Výběr velikostí se pohybuje cca od anglické 6 až 22, samozřejmě ne všechno je dostupné ve všech velikostech.

A proč píši tento článek? Hledám "malé černé", které by měla mít každá žena v šatníku a pořád nemohu najít dobré šaty, které by mě zaujaly jak vizuálně a střihem, tak i cenou. A tak jsem zašla na DP a zjistila, že mají veliké slevy (cca 2000 produktů, které jsou slevněné) a začala listovat :) Samozřejmě nezůstalo jen u šatů, kterých jsem si vybrala hned několik, prolistovala jsem všechny oddělení a zde se můžete kouknout, co by se mi líbilo. Zatím jsem nic neobjednávala, ale přemýšlím nad tím, že se nabídnu pomoci těm členům rodiny, kteří nevědí, co mi dát, objedám si pár věcí a nechám si je zaplatit na Vánoce :)))

Koukněte na jejich stránky, třeba si z poměrně širokého výběru také vyberete!


ŠATY:
cena: ₤20.00
(dostupné velikosti 6 - 22)
cena: ₤20.00
(dostupné velikosti: 16 a 20)
cena: ₤23.00
(dostupné velikosti: S, M a L)
cena: ₤12.00
(dostupné velikosti: 16 a 18)


KALHOTY:
cena: ₤15.00
(dostupné velikosti: 18)
cena: ₤20.00
(dostupné velikosti: 6 - 22)

BOTY:
cena: ₤20.00
(dostupné velikosti - UK: 3 - 8)

KOŠILE A TRIČKA:
cena: ₤15.00
(dostupné velikosti: 10, 12 a 16 - 22)
cena: ₤12.00
(dostupné velikosti: S, M a L)
cena: ₤7.00
(dostupné velikosti: 12 - 16)
cena: ₤17.00
(dostupné velikosti: 16 a 18)
cena: ₤17.00
(dostupné velikosti: 16 a 18)
cena: ₤5.00
(dostupné velikosti: 14 a 16)
líbí se mi i bílé - výborné na vrstvení

Jak se vám líbí Dorothy Perkins, máte něco z tohoto obchodu, jste spokojení?

4 komentáře :

  1. z tohohle obchodu,mám velmi hodně věcí. a jsou krásné

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělej výběr, Dorothy prostě nikdy nezklame ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, mám prosbu - když normálně kupuji velikost 42 - u Nextu nebo MaS 14 - odpovídá 14 velikostně 42, na jednom webu jsem objevila tuto značku a vychází mi to spíš na XXL tzn. UK 16
    Budu ráda za Vaši odpověď
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za váš dotaz, osobně bych určitě volila překontrolovat si jejich velikostní tabulku, kterou naleznete u každého kousku oblečení. Ale pokud bych se držela velikosti UK 14, to by mělo odpovídat naší 42, může se to ale měnit značku od značky a dokonce i typu oblečení. Já u nás nosím velikost 46-48 a kupuji si velikost UK 16 a 18, takže bych řekla, že by to mělo sedět.

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)