6. prosince 2011

Eyes Makeup Tutorial Tuesday - n. 17

Krásné úterní ráno!
Minule jsme tu měli červeno-žluté líčení vhodné spíše na večer, dnes budu ve stejném duchu pokračovat a ukážeme si líčení v barvách oranžovo-žluté :)

inspirace:



KROK PO KROKU

Krok 1:
Téměř na celé horní víčko jsem nanesla žlutý matný stín. Protáhla jsem ho také do vnitřního koutku oka a lehce na začátek spodní linky řas.

Krok 2:
Do vnějšího koutku oka jsem nanesla oranžový stín a protáhla ho lehce dozadu (vytvořila jsem ležaté V) a také podél horního očního víčka. Na spodní linii řas tentokrát nebude nic. Štětcem jsem rozostřila okraje přechodů a snažila se vytvořit tmavější a sytější barvu ve vnějším koutku a naopak světlejší barvu ve vnitřním koutku.

Krok 3:
Podél spodní linie řas jsem nanesla bílý oční stín, pro umocnění vzhledu jsem ještě do vnitřní strany spodního víčka nanesla bílou kajalovou tužkou linku. Pokud máte bílou řasenku, je nejvyšší čas ji použít :) Já ji nemám, takže jsem jen nechala řasy lehce poprášené stínem.

Krok 4:
Podél horní linky řas jsem vytvořila černou linku, nezasahovala jsem dál, než končí samotné oko. Ve vnitřním koutku je linka tenší a postupně se rozšiřuje. Pro hlubčí pohled jsem vybarvila i vnitřní stranu horního víčka, ale není to nutné, dávejte si pozor, abyste si pak neobtiskly černou linku podél spodních řas. Na řasy jsem nanesla objemovou řasenku a líčení je hotové :)


Je to zajímavé líčení na večírky i plesy, velice netradičním detailem je právě bílá spodní linka.

2 komentáře :

  1. Věru nevkusné, kýčovité, amatérské. Ale máš můj obdiv pokud někam vylezeš takhle namalovaná. Nějak nerozumím tomu, proč si stále vybíráš tak příšerné inspirativní fotky a proč to uděláš vždy ještě horší než to je.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymous: Děkuji za názor, každý komentář je k dobru a pomáhá mi se stále lepšit. Mimochodem - samozřejmě že je toto líčení kýčovité - vždyť je tam žlutá s oranžovou ;) A amatérské být musí taky, však jsem amatérka a nikdy jsem netvrdila opak :) Pěkný den!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)