11. ledna 2012

Moje kosmetické místo

Zdravím!
Dnes mám pro vás opět článek spíše osobní, ale třeba to bude někoho zajímat :) Chci vám dnes ukázat svoji místo, kde mám všechnu dekorativní kosmetiky. Nevlastním žádný speciální toaletní stolek s velkým zrcadlem (ačkoliv by to bylo super :)) a tak mám svoji kosmetiku na komodě s prádlem :)

celkový pohled na stolek

 
Všechny kosmetické štětce nemám jen tak naházené v nějakém kelímku, ale manžel mi vytvořil speciálně pro štětce takového ježka, který je naprosto úžasný a štětce mám tak skvěle na očích a nemusím se v nich přehrabovat :)

Tohle je levá látková krabička (IKEA), ve které mám umělé řasy, lepidlo na řasy, kleštičky na řasy a také kabuki štětec, které na ježka nedám, a stipple štětec na make-up, který používám denně a bohužel na něj momentálně nemám na ježkovi vyvrtanou díru :)

Dvě dřevěné krabičky na středu komody. Před nimi jsou vyskládané moje pigmenty od NYX a na spodní dřevěné krabičce mám sypké pudry.

A druhá látková krabička (IKEA) napravo od dřevěných krabiček, kde mám paletu 120 stínů a většinou novinky, které čekají na nafocení a recenze na blog ;)

Otevřená horní dřevěná krabička - manžel mi do ni vytvořil přihrádky, takže tu mám věci jakžtakž rozdělené - dole tužky na oči a rty, řasenky a linky, v menších přihrádkách pak stíny a zbytky pigmentů NYX, které se mi nevydaly do kalíšků :)

A spodní dřevěná krabička, manžel opět pomohl vytvořit přihrádky - úplně vlevo bronzer od e.l.f., poté tvářenka NYC s ořezávatkem, vzorečky rtěnek Oriflame a dva lesky, rtěnky a v posledním jsou podkladové krémy a korektory.

A jako poslední jen fotka mého zrcátka, konečně mám klasické kosmetické zrcadlo dostatečně velké a stojací.

Stále musím uznat, že to chce hodně práce a promyšlení, jak a co kam zařadit, pořád těch věcí nemám tolik, takže nemusím řešit místo, věřím, že někomu by to vůbec nevyhovovalo, ale já jsem ráda, že mohu mít všechno pěkně poschovávané a přitom po ruce. 
Pokud by někoho zajímalo, kosmetiku pro denní použití jako jsou odličovače, masky a krémy mám v koupelně na umyvadle, takže opět po ruce, jelikož se odličuji v koupelně.

A co vy, kde skladujete své kosmetické "poklady"?

5 komentářů :

  1. Máš moc pškný kosmetický stoleček. Já mám své "poklady" v košíčkách. Mám speciální kosmetický sklenený stoleček za který jsem strašně ráda:)
    Amélie

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle se mi mooc líbí. Já mám taky místečko na kosmetiku v policích, ale není to takhle krásně uspořádané jako to máš ty. A ten ježek je úžasný.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten ježko je nadherny! :) a máš to krásne usporiadane! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten ježek je naprosto dokonalý! Asi poprosím přítele, aby mi něco podobného vyrobil :) Jinak já mám všechnu kosmetiku v pokoji, koupelnu máme malou. Tělovou a pleťovou kosmetiku, odličovače atd. mám v krabicích. Staré krabice od bot polepím balícím papírem, a hned vypadají jinak :)

    Myczi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)