18. června 2012

Souboj hydratačních krémů na nohy Oriflame vs Avon

Krásné ráno!
Dnes vám chci představit již třetí souboj výrobků, které na mém blogu od letošního roku pořádám :) Dnes to bude o hydratačních krémech na nohy, jelikož s přibývajícím teplem ukazujeme nožky, nikdo z nás určitě nechce vidět popraskané suché nohy v krásných nových páskových botkách :)


Kolo 1
(Cena / obsah)

  • Oriflame svůj krém nabízí ve dvou velikostních variantách - klasickou o obsahu 75 ml a maxi o obsahu 150 ml - cena je 129 Kč a 319 Kč
  • Avon krém nabízí jen v jedné velikosti, obsah 100 ml a cena 139 Kč
Vítězem tohoto kola je tedy krém od Avonu!

Kolo 2
(Účinnost)

  • Ačkoliv krém od Avonu není primárně určen na noc, používala jsem ho stejně jako ten noční od Oriflame. Nohy jsem ráno měla jemnější, ale po použití krému od Oriflame byl výsledek mohem viditelnější a lepší
Vítězem tohoto kola je krém od Oriflame!

Kolo 3
(Vůně, konzistence, vstřebávání)

  • Krém od Oriflame je velice jemně parfémované, řekla bych že téměř vůbec, po vytlačení z tuby je mléčně bílý a trochu gelovitý, na nohou se velmi rychle vstřebává a trochu chladí. Jelikož je to noční krém, čekala jsem, že bude hutnější a vytvoří na nohách film, ale nestalo se tak, což mě upřímně příjemně překvapilo.
  • Krém od Avonu je více navoněný, ale v pozadí vůně jsem cítila cosi umělého (nemám doma základní krém, ale navoněný ze speciální edice), po vytlačení z tuby je bílý, trochu hustší než od Oriflame, ale co se vstřebávání týče dost pokulhává, vytvoří na nohách jakýsi film, kterému trvá snad věčnost, než zmizí.
Vítězem tohoto kola se stává krém od Oriflame!

Výsledky souboje:

Avon krém: 1 vítězství
Oriflame krém: 2 vítězství

Celkovým vítězem se tedy stává noční krém od Oriflame. Musím uznat, že právem, krém od Avonu není špatný, ale hodně mi vadil ten umělý "ocásek" ve vůni a hlavně špatně se vstřebávající film. Cena krému od Oriflame je na druhou stranu podle mého názoru zbytečně přemrštěná, ale naštěstí bývají výrobky této řady dost často v akcích, tak to se dá :) 

2 komentáře :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)