24. srpna 2012

2x laky na nehty - Catrice

Hezké ráno!
Krásných barevných laků na nehty není nikdy dost a když se k tomu přidá moje láska k lakům od Catrice a jejich nízká cena, moje peněženka úpí :) Mám tu pro vás recenzi na dva další odstíny do mé malé kolekce, dnes nádherný fialový odstín 800 a měděný odstín 860.

800 - Heavy Metallilac & 860 Browno Mars

obsah: 10 ml
cena: 69,-
kde je zakoupíte: v drogeriích se stojany Catrice (já jsem je zatím sehnala jen v několika Rossmannech)


moje hodnocení v bodech:
- zaprvé miluji jejich názvy odstínů, je to hloupost, která k ničemu neslouží, ale hned to vypadá jinak, když kouknete na odstín s vtipným a neotřelým názvem než jen na číslo
- odstín 800 je ten nejkrásnější fialový lak, který jsem kdy měla, jedná se o velmi sytou fialovou s droboučkými fialovými a růžovými částečkami, které tak lak na slunci odráží růžovými odlesky
- odstín 860 je hnědý lak obsahující velké množství malých měděných částeček, které odrážejí světlo a dodávají tak laku velmi měděný nádech, ale jedná se spíše o tmavě hnědou než vyloženě měděnou.
- díky novému vylepšenému štětečku se lak nanáší jedna báseň a stačí bohatě jen jedna vrstva
- lak schne hrozně rychle a s podkladovým lakem i nadlakem vydrží bohatě 5 dní bez větších ťukanců či loupání
- bohužel jsem na stránkách Catrice zjistila, že odstín 860 se již neprodává, ale u nás v drogerii (Olympia Brno) mají stojan s poměrně velkým množstvím tohoto odstínu a navíc má na obalu nálepku New, tak nevím :)

moje celkové hodnocení: 10/10

2 komentáře :

  1. mě hrozně mrzí, že nikde u nás v okolí stojan Catrice nemají :( dříve chodily alespon limitky, ae teď už ani to.. škoda, protože laky mají opravdu krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, mám přesně stejný problém, vždycky kvůli Catrice musím jezdit až na druhou stranu Brna, abych si mohla něco koupit... :)

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)