8. dubna 2013

Posilující sérum na lámavé nehty - Oriflame

Krásné ráno!
Nemám pro vás nachystaný žádný apríl, jen recenzi na posilující sérum na nehty od Oriflame. Výrobek mám doma už cca 2 měsíce a používám ho tak jednou, dvakrát týdně. Pod fotografií si můžete přečíst detailnější recenzi a rozhodnout, zda do tohoto séra půjdete nebo ne :)

Co píše výrobce: Revitalizuje a obnovuje slabé nehty. S vyživujícími přírodními oleji z drobného ovoce. Rychle se vstřebává

Obsah: 7 ml
Cena: 149,-
Kde ho zakoupíte: u každého KP Oriflame
Moje hodnocení v bodech:
- jedná se o olejíček na nehty a nehtové okolí
- nanáší se stejně jako klasický lak jen s tím rozdílem, že můžete "přetáhnout" na nehtová lůžka a nic se nestane, naopak ;)
- vstřebává se poměrně dlouho, já osobně ho nechávám na nehtech působit a cca po pěti minutách ho vmasíruji do nehtu i okolí - pak se vstřebá rychleji
- při pravidelném používání jsou lůžka kůže kolem nehtů jemnější, méně trpí na záděry, nevšimla jsem si ale, že bych měla extra silnější nehty
- Dle mého názoru se jedná o klasický olejíček na nehty, který nabízí skoro každý výrobce laků na nehty a péče o ně. Proto si nemyslím, že by se měl výrobek jmenovat sérum a stát 149 Kč, když se dá stejný výrobek pořídit od jiných výrobců levněji.
- je možné, že mám nehty dostatečně silné, takže nepociťuji rozdíl, dejte vědět, zda máte opravdu slaboučké nehty, které se třepí a zda toto sérum pomohlo.

4 komentáře :

  1. Ahojky :) Moc pěkný článek :D Prosím, udělala bys nějakou inspiraci, nejlépe tutorial (třeba na kamarádce, pokud nemáš hnědé oči) na líčený šedých očí?? Děkujiii

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, určitě ráda udělám, jen si nejsem jistá - měly by to být šedé nebo hnědé oči? :) Napsala jsi totiž obě barvy, tak abych si byla jistá :)

    OdpovědětVymazat
  3. šedé :-) omlouvám se. Nějak sem to...pomotala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě mám kandidáta, v případě hnědých očí by to bylo těžší :) Teď mi bohužel odjela na tři týdny na dovolenou, ale jakmile bude zpátky, můžeš se těšit na nějaký tutoriál :)

      Vymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)