11. listopadu 2013

První objednávka z BabyBaby.cz - kosmetika Catrice a Essence online

Krásné listopadové ráno!

Omlouvám se za menší proluku v článcích, momentálně je to se mnou hrozné, jak už s nakupováním kosmetiky (takže nemám co recenzovat), tak s připojením na Internet a následným psaním článků na blog. Snad mi to prominete :) 
Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na e-shop BabyBaby.cz, internetový obchod, který mimo potřeb pro miminka nabízí i kosmetické značky Catrice a Essence. Je to taková spásná stránka pro všechny z nás, které nemají k Catrice a Essence moc dobrý přístup - na webu najdete snad všechny výrobky, které se dají sehnat v kamenných obchodech včetně nových odstínů, což mi udělalo velkou radost. Objednala jsem si pár věcí a mohu tak napsat něco málo o mých prvních zkušenostech s tímto e-shopem.

Začnu popisem e-shopu jako takového. Stránky jsou přehledné, v levém menu si jednoduše najdete potřebnou kategorii, kosmetika Essence a kosmetika Catrice má celou svoji kategorii zvlášť. Po rozkliknutí kategorie si můžete vybírat z jednotlivých výrobků, odstíny poté vybíráte na podrobnější stránce výrobku.

Jak jsem již psala v úvodu - výrobků je na webu požehnaně a najdete tam i nejnovější odstíny dle webu výrobce, což je velká výhoda - já jsem třeba při koupi laků na nehty porovnávala odstíny s webem Catrice a všechny ty, které byly na webu uvedeny jako novinky, byly k zakoupení i na BabyBaby.

Balíček si můžete nechat zaslat na vaši adresu jako doporučenou zásilku (v bublinkové obálce), balík do ruky/na poštu nebo cenný balík, platit můžete předem na účet, dobírkou či hotově při osobním převzetí. Poštovné při variantě platba předem na účet / doporučená zásilka činí 65 Kč, při dobírce 80 Kč. Balíčky nad 1 800 Kč jsou zasílány zdarma.

Balíček mi přišel do týdne od objednání, což je velmi příjemný termín dodání a jsem tak se službou obchodu BabyBaby.cz velmi spokojená. Určitě to nebyl můj poslední nákup - ať už co se týče Catrice/Essence kosmetiky, tak i věcí na dítě, vzhledem k tomu, že se nám má v dubnu potomek narodit :)

A nyní k samotné objednávce - Velkým příjemným překvapením bylo množství dárků, vzorečků a propagačních dokumentů různých výrobců.


Jako první jsem si všimla tří balíčků od firmy Seba Med, dva výrobky na péči o miminko (objednávala jsem totiž i něco pro dítě, předpokládám při objednávce čistě kosmetiky Catrice/Essence nic takového nedostanete, nemusíte se bát :)) - Tuhé mýdlo a bublinková koupel. 

Třetím výrobkem udělali radost i mně - tuhé pleťové mýdlo. Už ho pár dní používám, každý večer jednoduše navlhčím pleť a přejíždím mýdlem po obličeji, poté lehce masíruji a opláchnu - pleť je čistá, nepne a slibuje čistší pleť bez ucpaných pórů a černých teček. Cena za 100 g balení je 139,-





Jako další jsem našla v balíčku vzorky od firmy Blistex, vynikající a bohatou péči o rty v podobě dvou balzámů - zatím jsem zkusila ten první z nich a mohu potvrdit, že se jedná opravdu o pečující bombu - rty jsou ihned hydratované, vláčné a ochráněné. Jen musím upozornit, že při použití se vám ihned po aplikaci trochu zbarví do bíla, než se balzám vpije do rtů. Také se nebojte chladivému pocitu jakoby byla v balzámu máta, za chviličku to odezní a vám zůstane pocit uklidněných rtů. Všechny jejich balzámy na rty obsahují SPF a cena je 93 Kč.




Další vzorky, které jsem ještě neměla možnost vyzkoušet: Tónovaný krém na obličej od Slovinské firmy Green Line:

A krém proti striím od firmy BiOil:

A konečně co jsem si objednala od Catrice a Essence?

Dva odstíny laků na nehty - 39 Black To The Routes, což je klasický černý lak, a 41 Two Million Dolar Baby, nový odstín top coat laku, průhledný s velkým množstvím různě velkých třpytek. Zkoušela jsem rovnou tuto dvojici pospolu a musím říct, že jim to spolu sluší :)
Cena za jeden lak je stejná jako v obchodě - 64 Kč.









K lakům jsem si také koupila vrchní lak od Essence, který je můj oblíbený, dodává vysoký lesk a lak zůstane nedotčený mnohem déle než bez použití top coat laku.
Cena 64 Kč.


Od Catrice jsem si ještě koupila odstín rtěnky z kolekce Ultimate Colour, z které mám už další dva odstíny a jsem velmi spokojená krémovou konzistencí, sytou barvou, výdrží a hydratací. Vybrala jsem tradiční červenou, odstín 260 - It's A Matt Word.
Cena za kus 104 Kč.




A poslední dvojice z Essence - zkosený štěteček na gelové linky, který už jeden doma mám a jelikož jsem s ním spokojená, rozhodla jsem se za 39 Kč koupit i druhý :) Jelikož se denně líčím za pomocí černých očních stínů místo tvrdé linky, mám tak štěteček vždy zašpiněný a když ho chci použít na gelové linky, musím ho vždy umývat. Takto budu mít jeden na gelové a jeden na sypké :)

Posledním výrobkem jsou čistící pásky na nos. Nikdy jsem si nic takového nekupovala, tak jsem si řekla, že to prostě zkusím. Jako snad každému, i mě se na nose ucpávají póry asi nejvíce a tvoří se mi tam černé tečky. Tyto pásky by měly pomoci okolí nosu důkladně vyčistit a černých teček se zbavit. Balení obsahuje tři pásky, jeden jsem již zkusila, musím se přiznat, že i po tom jednom použití už byly znát výsledky - nos se zbavil těch nejhorších teček a je na dotek mnohem hladší. 
Cena za balení tři pásků - 44 Kč.







To byla tedy moje první objednávka z obchodu BabyBaby.cz a mohu říct, že jsem velmi spokojená. Rozhodně pokud sháníte nějaké výrobky Essence/Catrice a nemůžete je sehnat v drogériích, zkuste tento e-shop a třeba najdete, co hledáte. Navíc web nabízí i velmi kvalitní kosmetické značky pro problematickou pleť i péči o rty a v neposlední řadě samozřejmě kosmetiku a věci pro děti :)

1 komentář :

  1. O téhle stránce už vím dlouho, ale nic jsem si neobjednala kvůli poštovnému...
    Já jsem zkoušela pásky od Baley a Nivey,ale vůbec mi nepomohl\.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)