27. února 2014

Novinky na blogu

Krásnou čtvrteční noc :)

Jak jste si možná mnozí z pravidelných návštěvníků již všimli, změnila jsem lehce vzhled a obsah blogu. 
Před několika lety, kdy jsem ho zakládala, jsem si blog vedla jako tradiční internetový deník, který obsahoval nejen recenze kosmetiky, ale všemožné články včetně názorů a příhod z mého života. Poté jsem se rozhodla ho zaměřit čistě na kosmetiku a líčení, ale protože se momentálně nacházím před velkou životní změnou, kdy ze mě bude nejen mladá paní (kterou již třetím rokem jsem), ale i maminka, rozhodla jsem se blog a jeho obsah znovu poupravit, jelikož i mé preference se hodně za poslední rok změnily. 
Blog jsem přejmenovala na jednoduché Barika's blog a do headeru, či-li úvodního obrázku, jsem přidala všechna témata, kterých bych se ráda na tomto blogu v budoucnu věnovala - tedy recenze na kosmetiku, návody na líčení a zdobení nehtů, inspirace a nápady z internetu i mého okolí, jednoduché recepty a projekty "Udělej si sám". 
Jak vidíte nejde prakticky o žádnou velikou změnu, jelikož jsem již nyní začala na svůj blog sem tam kromě klasických recenzí na kosmetické výrobky dávat články o vaření, cestování, tvoření a pár osobních informací, jen jsem si chtěla blog lépe ujasnit a dát mu lepší kabát.

Nemusíte se však bát, obsah blogu zůstává více-méně stejný, jen zde budete nacházet více různorodých článků než jen těch o kosmetice - kdo ví, třeba vás bude "nový" blog bavit ještě více než ten stávající :)

Všem vám moc předem děkuji za vaši náklonnost a doufám, že se budete na blog stále rádi vracet :)

Dobrou noc!

1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)