6. května 2014

Ladybox duben 2014 - první dojmy

Krásné úterní odpoledne!

Jak jsem slíbila na konci minulého článku, připravila jsem pro vás recenzi prvních dojmů z posledního, tedy dubnového, Ladyboxu. Dubnová krabička se nesla v duchu barev a rozjasnění, v mé verzi jsem našla úžasný tělový jogurt s vůní kokosového dortíku, dva BB krémy, tužku na rty v sytě červeném odstínu, lak na nehty a pastu na zuby s okamžitým bělícím efektem. A jaké jsou mé první dojmy, oblíbený výrobek z krabičky? Čtěte dál pod fotkou ;)
Jak jsem psala výše, dubnová krabička krásy byla zaměřená na barvy. To je znát ihned po otevření klasické růžové krabičky a nahlédnutí do průvodního dopisu s výpisem jednotlivých výrobků - vše je pěkně barevné :) Obecně se dle mého názoru krabička vydařila, velkou radost mi udělaly BB krémy a tělový jogurt s vůní kokosového dortíku.


Fennel tělový jogurt s vůní kokosového dortíku



Obsah balení: 300 g
Cena za plné balení: 90 Kč
První dojmy:
- Veliké balení ve formě misky, což mi vyhovuje, mám tak přehled o tom, kolik krému ještě zbývá a nemusím zápasit s obalem, abych se dostala k výrobku. Na druhou stranu tím, že krém nabíráte rukama, je to méně hygienické a může se stát, že se dovnitř dostanou bakterie a krém nevydrží tak dlouho.
- Vůně je naprosto úchvatná, nic pro ty, kteří nesnáší sladké vůně a kokos - musím uznat, že vůně vůbec nepůsobí uměle, opravdu v tom ten kokosový dortík cítím. Výhodou také je výdrž vůně - ještě následující den po nanesení jsem cítila tu kokosovou vůni.
- Tělový jogurt pokožku hydratuje, rychle se vstřebává a zůstává jemná a provoněná minimálně 24 hodin.
- Konzistence je něco mezi tělovým krémem a máslem - takové tekutější tělové máslo ;)



Skin79 BB krémy - Moisturizing Purple BB Cream a Silky Green BB Cream



Obsah balení: cestovní balení 5 g
Cena za plné balení: 595 Kč (za 40 g); v e-shopu se dá zakoupit i toto malé balení za 79,-
První dojmy:
 - Tyto BB krémy od firmy Skin79 já osobně považuji za "pravé BB krémy", jelikož je to korejská firma a pokud se nemýlím, BB krémy původně přišly z Asie.
- Oba BB krémy jsou světlejší, velmi dobře se roztírají a na pleti se perfektně přizpůsobí, máte tak pocit, jako byste neměli na pleti vůbec nic - a tak to má být ;)
- Moc se mi líbí vysoký SPF faktor.
- Krém vydrží na pleti po celý den (já ho pro jistotu přepudrovala).
- Zelený BB krém je vhodný na mastnou pleť, kterou zmatňuje.
- Fialový díky minerálním pigmentům dodá pleti zdravý vzhled.




Alessandro Pro White Original


Obsah balení: 7 ml (vzorek)
Cena za plné balení: 250 Kč (za 10 ml)
První dojmy:
 - Průhledný lak, který působí proti zežloutnutí nehtů
- Ještě jsem neměla možnost ho zkusit, abych mohla napsat, zda funguje, v nejbližší době ho však ozkouším.
- Podle toho, co píší v Ladybox, měl by fungovat efektivně ihned po prvním použití, kdy dodá nehtům lesk a budou vypadat bělejší.



LASplash chubby twist

odstín 03 poppy red



Obsah balení: plné balení
Cena za plné balení: 299 Kč
První dojmy:
 - Chubby tužky mám moc ráda, jsou skvělou variací na klasické rtěnky. Máte totiž konturovací tužku ihned spolu s rtěnkou v jednom a tak nemusíte v kabelce nosit dva výrobky.
- Odstín je velmi výrazný, jedná se o opravdu pěkně sytou červenou.
- Barva na rtech poměrně dost drží, samozřejmě se během dne trochu otře jak jíte a pijete, nicméně dlouho udrží rty zabarvené - upřímně tu čáru na hřbetu ruky jsem nemohla kompletně umýt asi dva dny :)
- Tužka by měla dobře nahradit i balzám na rty, takže se nemusíte bát vysoušení rtů nebo nepříjemného pocitu na rtech.
- Mám doma hned několik chubby tužek od různých výrobců a tato je bezkonkurenčně nejsytější.





Colgate Max White One Optic


Obsah balení: 50 ml
Cena za plné balení: 89,90 Kč
První dojmy:
- Zubní pasta, díky které máte ihned po prvním použití viditelně bělejší zuby. Moc se mi to nezdálo, ale musím upřímně přiznat, že je to pravda. Netuším, jaké hrozné látky ta pasta obsahuje, že dokáže takhle opticky vybělit zuby, ale je to tak :)
- Pasta je modrá a obsahuje maličké modré částečky, předpokládám že to je součástí okamžité optické bělosti, ale jak jsem psala, netuším (a možná ani nechci :)) co přesně dělá tak dobrou práci s bělením.
- Pravidelným používáním by měla pasta zuby postupně vybělovat jako klasická bělicí pasta na zuby. 


To byla dubnová Ladybox krabička krásy, doufám, že se vám moje krátké recenze jednotlivých výrobků líbila a třeba vás inspiruji k vyzkoušení některých výrobků :) Mým osobním vítězem minulého měsíce se staly BB krémy od Skin79, možná dokonce přestanu používat klasické podkladové krémy a přejdu na BB krémy. Ačkoliv jsou poměrně drahé, velmi se mi zamlouvá fakt, že na jejich webu www.bb-cream.cz si můžete koupit i menší a dokonce i toto cestovní balení za nižší cenu.

Přeji krásný den!

1 komentář :

  1. Ten kokosový tělový jogurt musí být super, že bych si ho taky pořídila? :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)