21. ledna 2015

10 vychytávek pro líčení

Krásné ráno!

Dnes jsem si pro vás připravila 10 zajímavých tipů pro lepší nebo jednodušší líčení. Některé možná znáte, jiné vás možná překvapí. Nicméně určitě budou všechny užitečné.



1. Pro dosažení odolného očního líčení nejdříve za pomocí odmašťovacího papírku odstraňte veškerou možnou mastnotu z očních víček a aplikujte krémový korektor. Na něj poté oční stíny.

2. Nanášejte tvářenku tak, aby začínala minimálně na dva prsty od nosu, nikdy blíže.
To avoid overdoing the blush on the apples of the cheeks, simply take two fingers, place them right beside your nose and apply blush where your fingers end, blending upwards. Completely fool-proof and never again will you have to worry about having too much blush!

3. Bílá tužka na oči aplikovaná do vnitřní linky oka ho opticky zvětší, černá naopak zmenší.
32 Makeup Tips That Nobody Told You About

4. Pro plnější rty orámujte vnější část linky rtů tužkou v přirozeném odstínu rtů.
32 Makeup Tips That Nobody Told You About

5. Pokud si netroufáte na výrazné rtěnky, po aplikaci mezi rty zmáčkněte papírový kapesníček nebo nanášejte rtěnku prstem místo přímo z tuby.

6. Pro perfektní kočičí linky nebo ostré hrany výrazného očního líčení použijte lepící pásku.
32 Makeup Tips That Nobody Told You About

7. Pokud chcete zvýraznit barvy očního líčení, naneste jako podklad bílou tužku. Jakékoliv barvy budou ihned mnohem výraznější.
32 Makeup Tips That Nobody Told You About

8. Při nanášení podkladového krému plochým štětcem používejte krátké tahy směrem dolů, ne nahoru. Jemné chloupky na obličeji se tam nezvýrazní.
32 Makeup Tips That Nobody Told You About

9. Nejlepší způsob, jak nanášet korektor pod oči je vytvořit trojúhelník místo klasického nanesení z vnitřní strany směrem ven.
10. Slepeným řasám zabráníte, pokud před aplikací řasenky kartáček lehce otřete do papírového kapesníčku. Tím odstraníte množství výrobku, které by vám slepilo řasy.
32 Makeup Tips That Nobody Told You About


Tak co vy na to? Překvapily vás nějaké triky nebo jste už všechno znali? :) A máte vy nějaký zaručený trik, jak se zjednodušit líčení? Pochlubte se! ;)


4 komentáře :

  1. Všechny triky jsem sice už znala, ale nevadí, ráda jsem si je přečetla. Co mne ale překvapilo je to, jak si slečna na fotce dobrou konturkou zvětšila rty, ten rozdíl je fakt mega.

    Maru Giveaway o tři balíčky Magic Nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na to koukala, viděla jsem to už v několika video-návodech na Youtube, když to člověk umí, jdou dělat zázraky :)

      Vymazat
  2. Dvojku jsem neznala a hned zavedu, každý den mám totiž blbý pocit, že si dodnes dávám tvářenku nějak divně :) Možná to bude tím, že jsem tohle nevěděla. :)

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)