19. července 2015

Tipy na neobvyklé a zajímavé účesy

Krásné ráno!

Léto většinou láká k dobrodružství a spousta dívek a žen jsou mnohem odvážnější i co se jejich vlasů týče. Já jsem si pro vás dnes připravila pár velmi zajímavých a neobvyklých účesů a barev vlasů, které vás určitě zaujmou. Na konci se pak také podělím o mé momentální vlasy, které jsou o hodně odvážnější, než jsem obvykle v minulosti nosila.



































Moje nové vlasy



Na začátku letošního roku jsem měla spoustu elánu a cítila jsem se hrozně inspirovaná. Po porodu mi jako všem maminkám začaly trochu padat vlasy a ačkoliv při množstvím mých vlasů to nebylo moc znát, přeci jenom na jednom spánku se mi začala dělat trochu lysinka :) Začala jsem panikařit a snažila se najít způsob, jak to schovat. Mezitím jsem už dlouho přemýšlela nad trendem ombré, kdy jsou konce vlasů odbarveny na blond a zbytek vlasů zůstává hnědých. Nakonec jsem na Pinterestu narazila na vystříhané vlasy na jedné straně hlavy a zamilovala se. Je to takové rošťácké a zajímavé a přitom to lze zamaskovat, pokud nechcete někoho šokovat. Bydlíme na vesnici a nerada bych přivodila nějaké babičce infarkt :) Šla jsem tedy do toho, hlavu mi oholil manžel (a musím říct, že si to náramně užíval :)) a vytoužené ombré pak kadeřnice. No a od té doby (leden - březen) to takto nosím a jsem moc spokojená. Vlasy mám postupně sestříhané, nijak precizně, nechávám to trochu divoké :) A poslední 3 týdny teď nosím smývací barvy v barvě fialová a modrá, což je super zajímavé a netradiční. Pravda, někteří lidé na mě koukají trochu divně, ale mě se to moc líbí.

Co na to říkáte? Je to hodně netradiční a ještě jsem nepotkala stejné vlasy (kombinaci), tak mám radost, že jsem originální :)



1 komentář :

  1. Pěkné účesy. Taky se mi podobný styl líbí. Sice jsou občas potřeba doplňky do vlasů a ráno člověk stráví tím, že si dělá účes ala "vylezla jsem z postele, ale jenom trochu a je mi to jedno tak na půl" přes půl hodiny, ale když je na to čas, tak proč se nevyšlechtit. :) Jediné, co se mi moc nelíbí, tak je to barvení pestrými barvami. ;-) Raději preferuji klasické přírodní tóny. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)