23. září 2015

iMagic paletka tělových krémových barev

Krásné ráno!

Dnes mám pro vás recenzi na produkt, který jsem zakoupila na eBay na základě videa od mé oblíbené Youtuberky Julie Graf. Už dlouho jsem sháněla krémové tělové barvy, které bych mohla použít na halloween a výrazné líčení, které je pro mě osobně hrozně zábavnou formou, jak se učit novým věcem v oblasti líčení. A nebyla jsem zklamaná, naopak. Za titěrnou cenu mám paletku, kterou momentálně využívám na 100% ;)





Jak jsem už napsala v úvodu, tuto paletku jsem zakoupila na eBay z Číny. Uvádím to hned na začátku proto, že vím, že některým lidem kosmetika z Číny vadí. Já jsem v tomto případě dala na slovo Youtuberky Julie Graf, která se líčení věnuje mnohem déle než já a má tak nos na kvalitní výrobky. Pokud byste si paletku chtěli zakoupit, stačí do vyhledávání eBay zadat "iMagic palette" nebo ji můžete zakoupit přímo od prodejce jako já: ZDE. Upřímně jsem byla s prodejcem velmi spokojená, protože balíček přišel velmi rychle, normálně jsem zvyklá čekat na zásilky z Číny měsíc, ale tento došel už za 14 dní. Balení bylo naprosto v pořádku, takže nemám k tomu žádné výhrady.


Co se týče samotné paletky byla jsem nadšená ihned po prvním ozkoušení na nečisto na ruce. Barvy jsou krémové, velmi pigmentované, ať už zkusíte bílou nebo tyrkysovou, žádná z nich není průhledná. Dokonce jsou v paletce dvě třpytivé barvy - stříbrná a zlatá, což je moc fajn bonus s matným odstínům. Množství jednotlivých barev se možná zdá trochu malé, ale věřte mi, díky pigmentaci vám paletka vydrží dlouho. Další výhodou je velmi jednoduché míchání do specifických odstínů, např. jak všichni určitě ze základky ví, smícháním modré a červené dosáhnete pěkné syté fialové. 


Pokud se zajímáte o složení, vyfotila jsem pro vás i zadní stranu paletky, kde všechny důležité informace najdete. Rozhodně jako u všeho doporučuji nejdříve ozkoušet, zda nebudete mít alergickou reakci na jakoukoliv složku, zkuste aplikovat barvu na kousek kůže a sledujte, zda se projeví nějaká reakce.


Tyto krémové barvy jsou skvělé jako podkladová báze pod klasické stíny pro dosažení super-pigmentovaného výsledku či samostatně při malování na obličej. Já ji prozatím využívám na karnevalové a halloween líčení, protože obsahuje všechny důležité odstíny pro dosažení perfektního výsledku. Nanášet barvy můžete štětcem, prsty nebo houbičkou.


Suma sumárum jsem nadšená. Za cenu cca 300,- Kč jsem získala produkt srovnatelný s mnohem dražšími paletkami a využívám ho dosytosti. Rozhodně doporučuji všem, kteří se o líčení více zajímají, rádi experimentují a zkouší nové věci.


V akci budete moci paletku vidět už velmi brzy, protože letos po celý měsíc říjen jsem se rozhodla věnovat se Halloweenu a karnevalům, těšte se na spoustu různých líčení - děsivých i roztomilých - a inspirací i na prostírání či dekorace. ;)



1 komentář :

Děkuji všem za vaše komentáře! :)