30. července 2019

NYX FACE AWARDS CZSKHU 2019

Krásné ráno!

Po delší době jsem si pro vás opět připravila malý článeček :) Jak jistě víte, miluju speciální a originální makeup dávno z hranicí klasického denního líčení :) A každoročně americká kosmetická firma NYX Professionals vyhlašuje mezinárodní soutěž v líčení Face Awards. Kdo mě sledujete delší dobu, už určitě víte, že se do této soutěže zapojuji od roku 2017 a letos samozřejmě nebyl výjimkou ;)

Co se ale podařilo, na rozdíl od předchozích dvou přihláškách, dostala jsem se v soutěži dál do TOP 20, což je pro mě úspěch naprosto nevídaný a mám z toho obrovský pocit zadostiučinění, protože mám pocit, že se moje líčení posunulo dál na vyšší úroveň. Vím, že je to trochu hloupé, je to jenom jedna soutěž z mnoha na světě, ale tak nějak pro mě Face Awards vždycky byly soutěží právě zaměřenou na můj milovaný originální makeup.

Jako každý rok, jakmile postoupíte do TOP 20, dostanete cca 3 týdny na výrobu líčení a videa na dané téma, letos to bylo téma "Proud Soul", což v překladu znamená Hrdá Duše. Docela oříšek něco vymyslet, abych byla upřímná :)

Rozmýšlela jsem výsledné líčení a rozhodla se pro pojetí zaměřené na boj se šikanou, nenávistí a ubližováním ostatním. Sama mám totiž bohužel osobní zkušenost se šikanou ve škole, takže téma mi bylo velmi blízké. Mé soutěžní video můžete shlédnout níže ;)

A nyní to nejdůležitější - mám na vás velikou prosbu. Jelikož součást postoupení do dalšího kola, tedy TOP 10, je i hlasování veřejnosti, chtěla bych vás poprosit, pokud se vám mé video bude líbit, zahlasovat pro mě v odkazu níže - má malá dušička i tělo vám bude nezkonale vděční ;)

Hlasovat můžete zde:


 

4 komentáře :

  1. Nádherný makeup a suprová modelka, taková správná ženská :-) Napadlo mne, zda nemáte z tohoto makeup sezení i nějaké tématické fotografie? Mám doma nějaké rámečky na fotky , které jsou nevyužité a příjde mi to škoda. Kdyby náhodou, ozvěte se mi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Choose from a wide variety of nail products, from the basic ones like nail scissors or nail files to the sophisticated ones like professional nail drills, foot bath.

    Nail products reviews
    Nail products reviews
    Nail products reviews
    Nail products reviews
    Nail products reviews















    OdpovědětVymazat
  3. Choose from a wide variety of nail products, from the basic ones like nail scissors or nail files to the sophisticated ones like professional nail drills, foot bath.

    Nail products reviews
    Nail products reviews
    Nail products reviews
    Nail products reviews
    Nail products reviews















    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za vaše komentáře! :)